Retribucions

INFORMACIÓ PEL COBRAMENT DEL MES DE JULIOL (PERSONES SUBSTITUTES)

Model per sol·licitar el cobrament de juliol

Activitat reconegudes pel Departament d’ensenyament JULIOL 2017

Pla de formació del professorat

Normativa: Resolució de 26 de maig, de modificació de la Resolució de 13 de juliol de 2016, que estableix els criteris per gestionar la borsa de treball de personal docent per al curs 2016-2017

MODIFICACIÓ GESTIÓ DE LA BORSA PEL COBRAMENT DEL JULIOL

Als professors sense nomenament al juliol i a l’agost se’ls formalitza un nomenament al juliol si es troben en la situació següent: 

  • haver treballat com a substituts durant els mesos d’abril, maig i juny (almenys durant 1 dia) i
  • haver prestat serveis com a substituts durant el curs (almenys durant 6 mesos i fins al 30 de juny de 2017) en centres docents públics o en serveis educatius del Departaments d’Ensenyament.

El nomenament comporta l’obligació de participar durant el mes de juliol en les activitats del Pla de Formació Permanent del Departament d’Ensenyament o en altres activitats reconegudes.

La formació s’acredita amb la presentació, fins al 22 de juny, del full d’inscripció a l’activitat i, després de fer-la, del certificat corresponent (abans del 30 de setembre).

USTEC·STEs (IAC) ha exigit al Departament d’Ensenyament que garanteixi una oferta suficient d’activitats gratuïtes  de formació permanent del professorat per tal d’evitar que els treballadors de l’escola pública tinguin que pagar per fer un curs a canvi de cobrar la nòmina del mes de juliol.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes