Dona

CARAVANA OBRIM FRONTERES. Taula rodona. 2 de juny.

Aquest dissabte 2 de juny, a les 18.30h a la Lleialtat Santsenca, la Caravana Obrim Fronteres organitza la Taula rodona «Control migratori, fronteres i morts la Mediterrània», que comptarà amb la participació de Proactiva Open Arms i Stop Mare Mortum. Es presentarà la iniciativa Caravana Obrim Fronteres, una xarxa d’activisme que aquest juliol partirà rumb a Itàlia en una acció itinerant per denunciar la situació al Mediterrani central.

També vindran les companyes de la Tancada Migrant 2018 a explicar-nos les seves demandes i l’estat de la qüestió

Podrem visitar l’exposició Resistències de dones a la Frontera Sud i comptarem amb una actuació musical.

Us demanem que, si us plau, en feu la màxima difusió.

Moltes gràcies. Us hi esperem!

Secretaria de la dona USTEC·STEs (IAC)

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes