USTEC·STEs

Concurs logo 40 anys

Amb motiu del 40è aniversari del nostre, el vostre sindicat, i a fi de compartir amb tots i totes una commemoració tan assenyalada, volem fer-vos partícips de totes les propostes i accions de celebració d’aquest aniversari dels 40 anys, que anirem desenvolupant al llarg del curs 2018-19 i que us anirem desvetllant de mica en mica.

La primera proposta per a la qual requerim la vostra participació i complicitat és la creació del logo commemoratiu. Aquest formarà part durant tot el proper curs 18-19 de les nostres publicacions, així com dels espais digitals de la nostra organització, fent menció al creador/a de l’obra.

Gaudiu de la vostra creativitat i esperem les vostres aportacions.

 

BASES DEL CONCURS

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes