Resolució ENS/771/2018. Quins nous requisits haurà de tenir el professorat que imparteix COMPETIC?

Resolució ENS/771/2018. Quins nous requisits haurà de tenir el professorat que imparteix COMPETIC?

Davant de les preguntes que estem rebent hem cregut interessant fer aquest comunicat:

Bàsicament la Resolució el que diu es que tot el professorat que imparteixi COMPETIC haurà de tenir acreditat l’ACTIC avançat o el COMPETIC 3

S’estableixen algunes exepcions al requeriment d’acreditar l’ACTIC avançat o el COMPETIC 3. No han d’assolir l’acreditació els docents que compleixen algun d’aquests requisits:
– Grau de mestre o mestra amb les mencions següents: tecnologies de la informació i la comunicació; tecnologia i comunicació; TIC a l'escola; tecnologies digitals per a l'aprenentatge; comunicació i expressió.
– Mestratge o postgrau relacionat amb l'aplicació de les tecnologies a l'aula.
– Alguna de les especialitats docents següents: 507 Informàtica, 627 Sistemes i aplicacions informàtiques o 722 Mitjans informàtics.

La Resolució també recull:

  • El COMPETIC podrà seguir sent impartit per mestres i professorat de secundària de qualsevol àmbit.
     

  • S’estableix un període transitori fins al final del curs 2020-21 per obtenir l’acreditació i el Departament d'Ensenyament facilitarà la incorporació d’aquest professorat als cursos de formació organitzats pel Servei d'Ordenació Curricular de l'Educació d'Adults.

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes