Comunicat USTEC·STEs sobre l’Institut Joan Boscà de Barcelona

USTEC·STEs donem suport al director de l’Institut Joan Boscà de Barcelona i defensem l’actual model educatiu de convivència i pluralitat que no pot ser qüestionat per actuacions i comportaments sectaris que atempten contra aquests valors.

Lamenten que per aquestes provocacions s’hagi hagut de suspendre aquest passat dilluns la jornada de portes obertes per al batxillerat, que s’hagi dubtat de la professionalitat dels professors i professores del centre, i que s’hagi posat al punt de mira dels mitjans i les xarxes socials el director de l’Institut.

USTEC·STEs estudiarem les accions legals que corresponguin per defensar l’Institut Joan Boscà, el seu professorat i el seu director.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes