COEDUCACIÓ

Dona

COEDUQUEM. Recull de propostes didàctiques per treballar als centres.

COEDUQUEM. Recull de propostes didàctiques per treballar als centres.

Per què els i les docents fem vaga?

linia

Eina 8 de març. Vaga feminista

Eina DONA 8 març 2018

Vídeo vaga 8M, USTEC·STEs (IAC):

cartell vaga 8m

Comunicat vaga USTEC·STEs (IAC) 8M (.pdf):

comunicat vaga

Cartell vaga 8M, IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya):

cartell iac dona

Assemblea de preparació del 8M:

assemblea laboral dona

linia

Canvi en la normativa de les Adjudicacions d’Estiu:

Quan la maternitat està penalitzada, tenim un problema social

Aquest curs des de la Secretaria de la dona hem encetat una campanya de recollida de signatures al change.org. Amb el canvi de normativa hi ha interines que han obtingut una vacant a les adjudicacions d’estiu que havia de començar l’1/9 i a qui el Departament d’ensenyament no els ha permès fer efectiu aquest contracte pel fet de gaudir del permís de maternitat o estar en situació d’incapacitat temporal i no complir els requisits.

PROU DE CONDICIONAR PERMISOS, PROU DISCRIMINACIONS, PERQUÈ QUAN LA MATERNITAT I LES INCAPACITATS TEMPORALS ESTAN PENALITZADES, TENIM UN PROBLEMA SOCIAL!
Signa la petició, d’aquest enllaç al CHANGE.ORG i amb el vostre suport fem pressió a la Mesa Sectorial de Negociació al Departament d’Ensenyament!

maternitat setembre

linia

Díptic USTEC·STEs (IAC) 25N (.pdf)

El concepte de violència cal abordar-ho des de diferents perspectives. USTEC·STEs creiem fermament que la coeducació és indispensable per prevenir la violència masclista, educar en la diversitat i potenciar la riquesa i la igualtat real d’oportunitats.

Us enllacem el treball que hem realitzat des de la Secretaria de la dona, on trobareu recollides diverses situacions que es donen en el nostre entorn laboral i que cal conèixer. USTEC·STEs rebutgem qualsevol tipus de violència i discriminació. Lluitem, i ho seguirem fent, per fer-hi front. JUSTÍCIA PER A TOTES, tant en l’àmbit social com l’institucional.

Cartell 25N:

25n

linia

Campanya de nadal USTEC·STEs (IAC):

nadal dones

linia

23S Dia internacional contra l’explotació sexual, USTEC·STEs (IAC):

text dona

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes