Si vull presentar una programació d’adults a les oposicions. Què cal saber?

Finalment hem rebut resposta del Departament sobre els dubtes plantejats pel sindicat respecte la possibilitat de presentar a les oposicions una programació d'adults. Després d'estudiar la resposta i de llegir la normativa, us enviem aquest esquema explicatiu:

– Ha de ser una programació del GES I o del GES II
– Ha d'incloure 3 mòduls (poden ser tots comuns o mòduls comuns i opcionals)
– Ha de tenir un mínim de 6 unitats didàctiques en total (com a mínim 2 per mòdul)
– La programació és global i ha de fer referència a la globalització necessària de les activitats entre els tres mòduls.

Que fer quan en el currículum d'adults no hi ha tres mòduls de la matèria que es vol programar en el nivell escollit?

«El propòsit és doble: que hi hagi 6 unitats didàctiques i a la vegada que es pugui fer des de totes les especialitats, per tant qualsevol combinació que reuneixi aquestes combinacions és vàlida».

1- S'acceptaran tant programacions amb tres mòduls d'una mateixa matèria com programacions amb mòduls de matèries diferents del mateix àmbit (Les programacions de l'ESO també poden combinar matèries sempre que com a mínim una de les matèries correspongui a l'especialitat a la qual s'opta)

2- Es pot programar també un mòdul opcional no contemplat pel currículum (el decret del currículum del GES recull que els mòduls opcionals poden ser elaborats pel centre).

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes