Departament

LES OPOSICIONS I LES PLACES D’ADULTS. 

1- No existeix l’oposició específica per l’educació d’adults.

El professorat dels CFA/AFA, a diferència del professorat de les EOI, no pertanyem a un cos diferent. Som professorat dels cossos de mestres o del cos de professor/es d’ensenyament secundari destinats a l’educació d’adults. Aquesta és l’oposició que hem de superar

 

2- Programació:

Primària (a tenir em compte si et presentes a mestre d’anglès): recorda que el currículum d’Instrumental a adults no conté la llengua estrangera i per tant no es pot fer la programació per adults.

La programació didàctica haurà de fer referència al currículum d'una àrea relacionada amb l'especialitat docent per a la qual es participa segons el currículum vigent a Catalunya de l'educació primària

 

Secundària: es pot fer la programació seguint el currículum d’adults. Has de tenir en compte que la programació ha de ser del GES i s’han de programar tres mòduls

S'admetrà tant una programació global de tres mòduls comuns d'un àmbit, del nivell I o II, com de tres mòduls que n'incloguin de comuns i d'opcionals que formin part d'un àmbit, relacionat amb l'especialitat a què es presenti l'aspirant, fent referència, si és el cas, a la globalització necessària de les activitats entre els tres mòduls. Cada mòdul ha de contenir, com a mínim, 2 unitats didàctiques.

 

3- La puntuació per l’experiència docent no depèn de si es tracta d’un centre d’adults ni de l’assignatura impartida.

Per calcular la puntuació per antiguitat (màxim 5 punts) el que es té en compte és:

Centre públic:

  • Experiència és del mateix cos al qual s’opta (no cal que sigui la mateixa especialitat) 1,00 punts

  • Experiència en un cos diferent: 0,5 punts

Centre no públic.

  • Experiència en el mateix nivell educatiu 0,5 punts

  • Experiència en diferent nivell educatiu 0,25 punts

 

4- No hi ha reserva de places per fer les pràctiques a adults.

Els aspirants seleccionats obtenen destinació provisional per al curs 2018-2019, preferentment a places vacants de l'especialitat per la qual han superat el procediment selectiu, d'acord amb els criteris establerts a la corresponent resolució de la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics que reguli el procediment d'adjudicació de destinacions provisionals per al curs 2018-2019.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes