– Servei d’Educació al Llarg de la Vida
– Recull de normativa Educació Persones Adultes

General

Curricular

Ensenyaments inicials i bàsics i competències per a la societat de la informació

 • Resolució de 19 de juny de 2012,  [PDF, 247,47 KB ]

  per la qual s'estableixen els currículums dels ensenyaments d'informàtica d'aplicació als centres i aules de formació de persones adultes, que depenen del Departament d'Ensenyament

 • Resolució de 10 de maig de 2013,  [PDF, 732,89 KB ]

  per la qual s'estableixen els currículums dels ensenyaments corresponents a llengua catalana i castellana, llengua occitana, denominada aranès a l'Aran, i a les llengües estrangeres, d'aplicació als centres de formació d'adults que depenen del Departament d'Ensenyament

 • Ordre ENS/290/2013, de 12 de novembre,  

  per la qual s'estableix l'equivalència entre els certificats de competència digital (COMPETIC) de l'educació de persones adultes i els certificats de l'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC). (DOGC núm. 6508, de 25.11.2013)

Cicle de formació instrumental

 • Decret 213/2002, d'1 d'agost,  

  d'ordenació curricular de la formació bàsica de les persones adultes (DOGC núm. 3694, de 7.8.2002, capítol 2: Cicle de formació instrumental per a les persones adultes -articles del 9 al 15- i annex 1: Currículum de la formació instrumental per a les persones adultes)

Educació secundària per a persones adultes

Altra normativa d'interès

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes