Mesa d'Adults

Comunicat de la Mesa de l’Educació Pública de Persones Adultes de rebuig a l’estat d’excepció encobert implantat pel govern del PP a C…

Comunicat de la Mesa de l’Educació Pública de Persones Adultes de rebuig a l’estat d’excepció encobert implantat pel govern del PP a Catalunya

 
Davant la il·legal i il·legítima ocupació de diversos departaments de la Generalitat i les detencions realitzades per forces policials i militaritzades espanyoles, sumat a la persecució a càrrecs electes i treballadors i treballadores del sector públic i privat, a la ocupació de mitjans de comunicació i impremtes, a la prohibició d’actes i la requisa de materials pel referèndum volem condemnar aquest estat d’excepció encobert, dut a terme pel govern del PP i els seus aliats.
 
Pensem que ens cal donar una resposta a l’alçada de la gravetat del moment, en contra de la repressió i en la defensa dels drets democràtics i civils, de la sobirania del poble català i del seu dret d’autodeterminació.
 
Fem una crida als Centres i Aules de Formació de Persones Adultes a participar en tots els actes en defensa de la democràcia i el dret a decidir.
 
Fem una crida a la comunitat educativa dels CFA/AFA, en funció de la seva voluntat i possibilitats, per organitzar i participar en concentracions, accions de protesta, i totes aquelles mobilitzacions que considerin necessàries i oportunes.
 

 

Imatge inserida 2

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes