Meses Sectorials

Resum Mesa 9 de maig 2017

El Departament ha atès només parcialment les demandes sindicals:

  • Continua la retallada en les baixes per IT i els permisos de maternitat/adopció que es produeixin abans del nomenament de l’1 de setembre. L’administració ha rectificat i diu que no hi haurà retallada quan la persona no canvii de província, excepte en el cas del Consorci de Barcelona. També continuarà si hi ha un canvi de jornada o si la vacant se li adjudica a una persona que el curs anterior cobrís una substitució.
  • Continua amb la proposta de no poder congelar el número a la borsa, el dret a no ser nomenat, si el motiu és tenir una altra feina.
  • Continua amb la proposta d’enviar currículums i fer entrevistes en places perfilades. Un sistema que no segueix els criteris d’objectivitat i transparència necessaris per accedir a la funció pública.
  • Continua amb la proposta d’obligar a fer 30 peticions en les adjudicacions d’estiu que és un perjudici en determinades especialitats i territoris.

També hem demanat al Departament que compleixi l’acord del 31 de gener i que els centres educatius no perdin hores lectives per atendre l’alumnat, així com que a secundària el decrement d’una hora lectiva s’inclogui a l’horari no fix al centre.

L’administració es comporta com una patronal més, confrontant flexibilitat laboral amb drets. En un moment en que a l’Estat es parla d’estabilitat de llocs d’interins i d’oposicions la Generalitat retalla drets dels interins.

Per això convoquem concentracions el proper 25 de maig arreu del territori. També hi haurà concentracions a Girona, Tarragona, Tortosa i Lleida. Demanem consolidació de qui està treballant, oposicions justes i estabilitat i respecte als drets del col·lectiu interí.

 

USTEC•STEs, 9 de maig del 17

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes