Legislació

Legislació i documentació respecte la Formació Professional Inclusiva

Itineraris Formatius Específics

Auxiliar en vendes i atenció al públic

CEE L'Estel Can Bori (Hospitalet de Llobregat)

Institut Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)

CEE L'Horitzó (Pineda de Mar)

Institut Lluís Domènech i Montaner (Reus)

Institut Montsià (Amposta)

Auxiliar en cura d'animals i espais verds

Institut Can Puig (Sant Pere de Ribes)

CEE Els Àngels (Palamós)

Institut Mollerussa (Mollerussa)

DOGC

RESOLUCIÓ ENS/2158/2016, de 19 de setembre, per la qual es determinen el calendari i les condicions de la preinscripció, per al curs 2016-2017, als ensenyaments del Pla pilot d'itineraris formatius específics (IFE) per a alumnes amb necessitats educatives especials associades a discapacitat lleu o moderada.

ACORD GOV/120/2016, de 30 d'agost, pel qual es crea el Pla pilot experimental d'itineraris formatius específics (IFE) per a alumnes amb necessitats educatives especials associades a discapacitat intel·lectual lleu o moderada

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes