Persones de la borsa d’interins amb i sense feina

Instruccions de l'aplicació

La següent aplicació permet consultar el llistat de persones de la borsa d’interins amb i sense feina, creuant les dades de la borsa i els darrers nomenaments. Com heu d’utilitzar-la?

 • Per visualitzar les persones amb i sense feina que tenen habilitada una especialitat, al grup de columnes Persones borsa filtreu especificant l’Especialitat habilitada i us les visualitzarà. Al grup de columnes  Nomenaments us mostrarà els nomenaments associats a cada número d’interí. Podeu fer servir la columna Número borsa per ordenar-los. 
  Per facilitar la lectura, el camp Data final del nomenament és de color verd si encara és actiu o en color taronja si s’acaba avui mateix.
 • Altres operacions:
  • Podeu Amagar/Mostrar columnes per ajustar-ho a la vostra pantalla.
  • Ordenar els registres de forma ascendent o descendent clicant al títol de la columna.
  • Filtrar les dades escrivint en el camp superior de cada columna el criteri (codi especialitat, centre, etc.) o bé seleccionant l’element del llistat. Per eliminar el filtre esborreu el contingut del camp.
  • Podeu definir un rang de dates a visualitzar indicant-les a data inicial: i data final:

*Exempció de responsabilitat: aquestes dades són merament orientatives i poden contenir errors. Les úniques fons vàlides són les que podeu consultar al Departament d’Educació.

Amb la teva afiliació, tu ho fas possible. Gràcies!

Afilia't a USTEC·STEs. No depenem de fons públics i subvencions.