Plantilles

Noves dades sobre les plantilles 2023-2024 obtingudes per transparència

NOVETAT! Hem actualitzat les dades de les plantilles docents del curs 2023-2024 amb les dades de transparència

⇒ Podeu consultar aquestes dades i les d’anteriors cursos a l’aplicació de plantilles transparència.

⇒ A l’enllaç destinacions»plantilles podeu accedir a totes les dades que tenim recopilades sobres les plantilles (tant les extretes del DOGC com les extretes de la Comissió de garantia del dret a l’accés a la informació pública).plantilles dels centres educatius

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes