Premsa

El sindicat d’ensenyament USTEC·STEs a L’H fa balanç del primer mes de curs 2023-2024 – L’Hdigital

El sindicat d’ensenyament USTEC·STEs a L’H fa balanç del primer mes de curs 2023-2024 – L’Hdigital

Ocaña argumenta que “venim d’un conflicte amb l’anterior conseller i ara el Departament ha volgut fer un canvi d’imatge amb la nova Consellera Anna Simó i una pretesa imatge de conciliació, però el cert és que els centres educatius segueixen patint precarietat. Les negociacions estan trencades per no revertir les retallades de fa 10 anys.”

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes