Informacions donades pel Departament d’Educació sobre CM o nomenaments telemàtics de juliol i agost a la mesa sectorial de divendres 21 de juliol.

✅ Publicació d’un nou llistat de renúncies i nou llistat de nous seleccionats al CM a causa de les renúncies i resolucions positives d’alguns recursos d’alçada.

Simultaneïtat dels processos a fer (enviament dels correus i publicació dels llistats): Han treballat amb els nous seleccionats i, en especial, amb els seleccionats als quals encara no se us ha donat plaça. A tots els afectats (un nombre de 147 persones) dijous se us va enviar un enotum on se us informa que el dilluns de 10:00 a 18:00 heu d’entrar a un formulari que estarà habilitat pels cinc cossos existents, on trobareu al costat la relació de vacants a les quals podeu optar. Podeu marcar les places vacants de l’especialitat obtinguda pel concurs de mèrits i d’altres especialitats habilitades i, un cop posades a la banda dreta del formulari, les podeu ordenar per ordre de preferència que vulgueu. Si trieu vacants d’especialitats per les quals no esteu habilitats/des, el Departament les eliminarà d’ofici i, si no obté cap vacant de les triades, se us adjudicarà una vacant d’ofici. El dilluns a partir de les 18:30 faran les adjudicacions a aquestes 147 persones que us trobeu en aquesta situació per l’ordre que marca la fase d’elecció de les adjudicacions d’estiu, per tant, per número d’ordre de col•locació a la llista de selccionats al CM. A llarg de la setmana que entrem se us comunicarà l’adjudicació a 1 de setembre del 23. Aquest formulari que s’obrirà demà dilluns (no abans!!) només es pot enviar NOMÉS UN COP (així que no es podran fer modificacions ni anul•lar la sol•licitud un cop un cop enviada). ASSEGUREU-VOS QUE HO TENIU TOT CORRECTE ABANS DE FER L’ENVIAMENT.

Es poden donar alguns casos particulars. Per exemple:

– Persones que se’ls ha adjudicat ½ vacant com a interins/es: aquesta adjudicació s’anul•larà i se’ls donarà una plaça en jornada sencera.
– Persones que han rebut plaça a les adjudicacions d’estiu per in cos i han estat estabilitzats al per CM peer un altre: han d’ocupar plaça del cos estabilitzat, per tant, se’ls anul•larà l’adjudicació del cos diferent i se’ls adjudicarà plaça del cos pel qual han estat estabilitzats.

Hi ha més vacants que docents a col•locar, però pot no quadrar en alguns casos amb les circumstàncies geogràfiques: no faran saltar interins/es, de moment no cal, només en algun cas excepcional i molt justificat on les circumstàncies personals o de distància quilomètrica, seran sensibles i contemplaran totes les opcions possibles.

Ahir es va poder revisar gran part dels recursos estimats, casar-los amb places de renúncies, i la resta de renúncies cobrir-les amb la llista complementària. Corria pressa adjudicar les places a la gent afectada.

✅ Nomenaments telemàtics juliol-agost

Un cop fetes les adjudicacions de les persones seleccionades, el 31 de juliol es faran els nomenaments telemàtics de vacants a jornada sencera o 1/2 jornada que quedin disponibles i, prèviament, el 26 es publicaran places de difícil cobertura i es podrà fer la selecció per part de les direccions per entrevista. El següent dia de nomenaments telemàtics serà el 30 d’agost i 1 de setembre, vacants i substitucions de tota mena. Previ al dia 30 (setmana anterior) també es publicaran places de difícil cobertura i es podrà fer la selecció per part de les direccions per entrevista.

Per tant, el calendari serà:

➡ 26 de juliol : Publicació de places de difícil cobertura i selecció per part de les direccions per la via de l’entrevista.

❗ USTEC•STEs (IAC) ens mostrem contraris a la selecció per entrevista i denunciem aquest tipus de procediment per què és opac i genera perjudicis als integrants de la borsa de persones interines, i seguirem defensant que els nomenaments es cobreixin per ordre estricte de número de borsa.

➡ 31 de juliol : actes de nomenaments telemàtics. Aquest dia de nomenaments, s’adjudicaran telemàticament vacants de tots els centres de primària, secundària i de règim especial.

➡ 30 d’agost i 1 de setembre de 2023: s’adjudicaran telemàticament substitucions de tots els centres de primària, secundària i règim especial de jornada sencera i mitja jornada, i qualsevol vacant de qualsevol jornada que hagi quedat pendent de cobrir. Previ al dia 30 (setmana anterior) també es publicaran places de difícil cobertura i es podrà fer la selecció per part de les direccions per entrevista.

Per saber la franja de connexió, consulteu la web del Departament o dels vostres sstt. ELS SSTT ESTAN ENCARA ACTUALITZANT EL CALENDARI, EN ALGUN MOMENT EL TROBAREU PENJAT A LES WEBS CORRESPONENTS.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes