Resolució de la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics per la qual s’aprova la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses del procés d’estabilització, mitjançant el sistema selectiu de concurs oposició per a l’ingrés a la funció pública docent, convocat per la Resolució EDU/4037/2022, de 21 de desembre.

Resolució de la D. G. de Professorat i Personal de Centres Públics que aprova la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses del procés d’estabilització.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes