Comunicat

El conseller Cambray accepta una trobada amb USTEC·STEs (IAC) per abordar l’estabilització, les condicions laborals i la reversió de les retallades.

Gràcies a la pressió exercida amb les tancades simultànies que s’han fet als ST de Girona, Lleida, Terres de l’Ebre i al Consorci de Barcelona i a la petició que s’ha traslladat a les direccions d’aquests ST, el conseller Cambray ha accedit a realitzar una trobada bilateral la setmana vinent amb USTEC·STEs (IAC).

En aquesta trobada traslladarem la proposta global que recull les demandes de retorn de les retallades, el calendari escolar, amb el blindatge del juliol i, la integració i l’equiparació salarial de l’FP i, amb especial èmfasi, l’estabilització del personal interí amb l’augment de places al concurs de mèrits i el pacte d’estabilitat que garanteixi que ningú perdi la feina.

L’acció d’avui ha estat important per situar a l’agenda del conseller les problemàtiques del col·lectiu docent i el personal laboral per poder arribar a un acord que millori les nostres condicions laborals.

Continuem amb la lluita !

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes