Marxa a Brussel·les per a un canvi de la política migratòria

Marxa a Brussel·les per a un canvi de la política migratòria

El passat octubre diversos col·lectius de l’Estat Espanyol i d’altres països van participar en unes accions de protesta al Parlament Europeu a Brusel·les per defensar els drets humans a les fronteres i la regularització administrativa de les persones que viuen i treballen a Europa. També es va dur a terme la Cimera de Pobles sobre Migració. USTEC-STEs (IAC) hi va ser present amb la participació de delegades sindicals i persones afiliades.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes