USTEC·STEs (IAC) donem suport a la mobilització del 4 de març “Defensem la terra, construïm el futur!”

Donem suport al moviment ecologista i social català que ha unit forces per exigir l’aturada de diversos macroprojectes contemplats als pressupostos de 2023, com el macrocomplex d’oci i turístic Hard Rock, l’autovia B-40 o el projecte d’ampliació de l’aeroport de Barcelona. Les plataformes Aturem Hard Rock, Campanya contra el Quart Cinturó i ZeroPort han convocat per a aquest dissabte dia 4 una manifestació, que partirà a les sis de la tarda des de la plaça Catalunya de Barcelona.

Des d’USTEC·STEs denunciem també que els pressupostos de la Generalitat prioritzen aquests macroprojectes per davant dels pilars de l’estat del benestar: l’educació i la sanitat. Els del 2023 són uns pressupostos de rècords en milions d’euros de recursos públics destinats a l’escola privada i concertada, així com a les empreses de serveis externs educatius, mentre que deixen fora la reversió de les retallades, la millora de condicions laborals i l’augment necessari de recursos per a l’escola inclusiva.

Les lluites ecologistes i socials ens unim en defensa del territori!

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes