Departament

17/03/22 Portal de centre – Nous criteris per a les comunicacions electròniques del Departament

Accés a Portal de centre

El Departament ha impulsat la posada en marxa de la Instrucció 2/2022, per la qual s'estableixen els criteris per a les comunicacions electròniques al Departament d'Educació, que ha estat fruit del consens de les unitats dels serveis centrals i territorials.

Aquesta Instrucció substitueix la Instrucció 5/2019, sobre les notificacions als empleats públics del Departament d'Educació, i està adaptada al nou context normatiu (Decret d'administració digital) i tecnològic (utilització eficient de les eines d'administració electrònica, dels tramitadors corporatius i de les aplicacions del Departament). 

De la nova Instrucció, cal destacar-ne els aspectes següents:

  • Ampliació dels tipus d'interlocutors del Departament en les seves comunicacions electròniques (s'hi inclouen les famílies, alumnes, centres de diferents titularitats, etc.) i de les eines electròniques a utilitzar.
  • Plantejament bidireccional, ja que regula tant els canals d'entrada com de sortida de la informació dels interlocutors en els intercanvis d'informació amb el Departament.

  • Millora de la regulació d'aspectes com la gestió documental, l'arxivament, la grandària i el suport dels documents, que formen part de la gestió diària de les unitats que treballen amb l'intercanvi d'informació. 

 

 

 

Més informació:

Recursos i eines > Administració electrònica

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes