Provisió de llocs de treball docent a proposta de la direcció dels centres (entrevista prèvia)

El procediment i la formalització de les propostes de la direcció dels centres es regula a la base 6 de l’annex 1 de la RESOLUCIÓ EDU/1259/2019, de 7 de maig,

Les propostes de la direcció dels centres han de ser degudament motivades i han de valorar la capacitat i la idoneïtat de cada persona proposada per desenvolupar els continguts funcionals del lloc de treball d’acord amb el projecte educatiu del centre i amb el projecte de direcció; a més d’haver consultat prèviament l’equip directiu del centre, cal disposar de la conformitat de les persones interessades.

Les persones proposades han de complir els requisits establerts per ocupar el lloc de treball i, entre altres criteris per a la decisió, s’ha de tenir en compte la seva experiència acreditada, la formació acadèmica i permanent i l’avaluació positiva de l’exercici de la docència.

Per a la provisió de llocs de treball específics amb perfil professional i llocs de treball ordinaris en centres de màxima complexitat i centres d’educació especial s’entén que es compleixen els requisits quan la direcció del centre proposa docents que el curs 2018-2019 han exercit en el mateix centre (els interins durant un mínim de quatre mesos i han de tenir acreditats, a més, 12 mesos de serveis totals a la borsa).

En cas contrari, per proposar un nou docent la direcció del centre ha d’aplicar el procediment específic amb requisit d’entrevista prèvia. La descripció de les actuacions i el calendari del procediment es troba a Propostes de les direccions d’adjudicacions provisionals.

VACANTS OFERTADES EN ELS DIFERENTS TERRITORIS SUBJECTES A ENTREVISTA:

Consorci / Barcelona Comarques / Girona / Catalunya Central / Baix llobregat / Maresme Vallès Oriental / Vallès Occidental / Lleida / Tarragona / Terres de l’Ebre

INFORMACIÓ DEL PROCEDIMENT

Terminis a tenir en compte

Publicació de llocs per entrevista: 4 de juny

Petició d’entrevista: des del 4 fins al 7 de juny(El professorat interessat podrà fer-hi arribar entre el 4 i 7 de juny un correu amb un escrit segons model normalitzat on es manifesta la seva disponibilitat a mantenir una entrevista (màxim de 4 centres).

Entrevistes: des de l’ 11 fins al 18 de juny.

Formalització de les propostes de les direccions: del 6 al 20 de juny 2019

 

SOL·LCITUD: Comunicació del professorat de disponibilitat de participar en el procediment específic amb requisit d’entrevista prèvia. Curs 2018-2019

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes