INSTRUCCIONS PER LES PERSONES QUE CONCURSEN AL PAÍS VALENCIÀ
Annex amb els codis dels centres i les localitats:
Després has de posar la teva especilitat amb el codi corresponent.
T’adjunte enllaç amb els codis de les especialitats
I fin alment has d’emplenar les caselles de vernacle, bilingüe i itinerant, t’adjunte les instruccions:

CASELLA “VERNACLE” CONCURS GENERAL DE TRASLLATS (CGT) ESTATAL 16/17:

Instruccions per consignar la casella “Vernacle” per a funcionariat depenent d’altres administracions educatives que demana places al País Valencià:

-Per al cos de Mestres, Secundària i FP: cal posar “1”, ja que totes les places estaran catalogades en valencià a data d’1 de setembre de 2017.
-Per a Ensenyaments de Règim Especial (EOI, conservatoris, Arts i Disseny…): cal posar “0”, ja que les places no estan catalogades en valencià encara.
-Únicament per a FPA Comunicació (Valencià-Anglés): cal posar “2”, ja que aquestes places tenen requisit de valencià i d’anglés.

Instruccions codis de vernacla, bilingüe i itinerància:
En els cos de secundària no hi ha places itinerants.
Al cos de mestres ací les places itinerants són només les dels CRAs (Centres Rurals Agrupats, el que vosaltres anomeneu ZER).

Ací teniu el link al nostre web amb la informació sobre el concurs i la nostra guia: http://stepv.intersindical.org/guies/guia/C843

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes