Mobilitzacions

USTEC·STEs DENUNCIA LA POLÍTICA CLASSISTA I ANTISOCIAL DEL GOVERN DEL SR. MAS

Davant la notícia que el Govern del Sr. Mas ha eliminat l’impost de successions, la qual cosa afavoreix directament a les famílies de rendes més altes, USTEC·STEs denúncia que,

  • En temps d’austeritat i retallades a tots els serveis socials, deixar d’ingresar més de 100 milions d’euros és un acte de total irresonsabilitat.
  • Mesures com aquesta demostren que la política del nou govern està totalment esbiaixada en favor de les classes socials que més tenen i que menys estan patint la crisi.
  • Que, mentre deixa d’ingressar aquests milions diu que s’han de tancar places d’hospitals i no es podran contractar més professors/es perquè no hi ha diners.
  • Només amb aquests 100 milions, el departament d’educació podria contractar més de 2.500 docents que podrien donar una atenció adequada als 15.000 alumnes de més que hi haurà en els nostres centres.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes