ORDRE EMT/212/2023, de 4 de setembre, per la qual es garanteixen els serveis essencials que presta el personal docent en els centres educatius i dependències del Departament d’Educació i del lleure educatiu i sociocultural dins l’àmbit territorial de Catalunya.

ORDRE EMT/212/2023, de 4 de setembre, per la qual es garanteixen els serveis essencials que presta el personal docent en els centres educatius i dependències del Departament d’Educació i del lleure educatiu i sociocultural dins l’àmbit territorial de Catalunya.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes