Premsa

28/06/23 El Govern ha aprovat aquest dimarts al matí ampliar en 1.528 places la plantilla de personal del Departament d’Educació per al curs escolar 2023-2024. Valorem aquesta i altres qüestions amb la delegada a Tarragona del sindicat USTEC-STES, Laura Ferré – La Veu de Tarragona:

28/06/23 El Govern ha aprovat aquest dimarts al matí ampliar en 1.528 places la plantilla de personal del Departament d’Educació per al curs escolar 2023-2024. Valorem aquesta i altres qüestions amb la delegada a Tarragona del sindicat USTEC-STES, Laura Ferré – La Veu de Tarragona:

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes