Període extraordinari de modificació de dades de la borsa de l’11 al 13 d’abril i canvis en la realció entre titulacions i especialitats que es poden impartir.

L’administració informa: Davant de manca de personal docent disponible en determinades especialitats per cobrir vacants i substitucions, s’ha pres la mesura d’habilitar determinades titulacions de manera excepcional i provisional, per tal que més persones de la borsa de treball de personal interí puguin impartir-les

Les persones que disposen d’aquestes titulacions habilitades rebran un correu electrònic informatiu i podran sol·licitar l’especialitat per la qual se’ls ha habilitat, durant aquest curs escolar, mitjançant la consulta i modificació de dades que s’obre de manera extraordinària de l’11 al 13 d’abril 2023 (4.4.2023).

Annex: llista de titulacions que queden habilitades per impartir determinades especialitats de manera excepcional i provisional.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes