Normativa

DOGC: RESOLUCIÓ EDU/2201/2022, de 5 de juliol, per la qual s’eleva a definitiva la Resolució EDU/1060/2022, de 12 d’abril, per la qual es resol amb caràcter provisional la renovació dels concerts educatius dels centres privats concertats per als ensenyaments postobligatoris.

DOGC: RESOLUCIÓ EDU/2201/2022, de 5 de juliol, per la qual s’eleva a definitiva la Resolució EDU/1060/2022, de 12 d’abril, per la qual es resol amb caràcter provisional la renovació dels concerts educatius dels centres privats concertats per als ensenyaments postobligatoris.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes