Normativa

RESOLUCIÓ EDU/2138/2022, de 5 de juliol, de convocatòria per a la provisió, amb caràcter excepcional, dels càrrecs d’inspector o inspectora en cap territorial adjunt i de coordinador o coordinadora territorial de les inspeccions territorials del Departament d’Educació.

DOGC: RESOLUCIÓ EDU/2138/2022, de 5 de juliol, de convocatòria per a la provisió, amb caràcter excepcional, dels càrrecs d’inspector o inspectora en cap territorial adjunt i de coordinador o coordinadora territorial de les inspeccions territorials del Departament d’Educació.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes