Normativa

ACORD GOV/130/2022, de 21 de juny, pel qual s’atribueix al número telefònic 116 111, Servei del Telèfon de la Infància (Infància Respon), l’atenció en casos d’assetjament en l’àmbit dels centres educatius, de ciberassetjament i d’abusos sexuals a infants i adolescents.

ACORD GOV/130/2022, de 21 de juny, pel qual s’atribueix al número telefònic 116 111, Servei del Telèfon de la Infància (Infància Respon), l’atenció en casos d’assetjament en l’àmbit dels centres educatius, de ciberassetjament i d’abusos sexuals a infants i adolescents.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes