Normativa

RESOLUCIÓ EDU/1912/2022, de 16 de juny, per la qual s’aprova la llista definitiva de les persones seleccionades, un cop superada la fase de pràctiques que tenien ajornada, del concurs oposició per a l’accés al cos d’inspectors d’educació convocat per la Resolució EDU/2655/2019, de 15 d’octubre.

DOGC: RESOLUCIÓ EDU/1912/2022, de 16 de juny, per la qual s’aprova la llista definitiva de les persones seleccionades, un cop superada la fase de pràctiques que tenien ajornada, del concurs oposició per a l’accés al cos d’inspectors d’educació convocat per la Resolució EDU/2655/2019, de 15 d’octubre.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes