Normativa

EDICTE de 26 de maig de 2022, pel qual se sotmet a informació pública el Projecte de decret pel qual s’estableixen els currículums del nivell Bàsic A2 i del nivell Avançat (C1 i C2) dels ensenyaments d’idiomes de règim especial en tràmit al Departament d’Educació.

DOGC: EDICTE de 26 de maig de 2022, pel qual se sotmet a informació pública el Projecte de decret pel qual s’estableixen els currículums del nivell Bàsic A2 i del nivell Avançat (C1 i C2) dels ensenyaments d’idiomes de règim especial en tràmit al Departament d’Educació.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes