covid-19

Portal de centre – Protocol d’àmbit comunitari de prevenció, detecció i intervenció davant situacions d’absentisme. Publicats els criteris per a l’atenció a l’alumnat que no s’incorpora al centre educatiu a causa de la covid-19

Portal de centreProtocol d’àmbit comunitari de prevenció, detecció i intervenció davant situacions d’absentismePublicats els criteris per a l’atenció a l’alumnat que no s’incorpora al centre educatiu a causa de la covid-19 (21/09/21). Enllaç a la nostra web de salut

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes