Premsa

– La contratación extra de docentes no cubre ESO, Bachillerato y FP (8/9/20) La Vanguardia
“Las ratios están sobresaturadas en el área de Barcelona”, indica Ramon Font, secretario de Ustec. “Si alguna vez estaban justificados los barracones era ahora…”, ironiza. De hecho, ayer se detalló que los 32 módulos prefabricados que pensaban retirarse este septiembre porque las escuelas ya cuentan con edificio propio, se mantendrán para desahogo de las mismas.
– Grups estables, ràtios impossibles (8/9/20) El Punt Avui
Els que han de tornar a treballar han reaccionat “amb indignació i por”, segons explica el portaveu del sindicat Ustec-STEs, Ramon Font. Denuncia que molts dels vulnerables no han estat revisats i que d’altres, amb patologies cardiovasculars, respiratòries o diabetis, “només han rebut la recomanació de dur la mascareta FFP2, cosa que és una mesura per estalviar sous”.
– La USTEC augura el tancament d’escoles si no s’abaixen les ràtios (7/9/20) Betevé
 Bargalló deja en manos de los centros la solución a las altas ratios (7/9/20) El País
El sindicato Ustec considera que para garantizar las ratios deberían contratarse a 44.000 docentes solo para la enseñanza pública. 
– Ramon Font: ‘En la situació que estem obrint les escoles, jo no estaria tranquil’ (7/9/20) La Xarxa
– USTEC vaticina una tornada a l’escola complicada a Tarragona (7/9/20) Tarragona Ràdio
– Reduir les ràtios a les escoles pot dividir per cinc el nombre de casos de Covid19 (6/9/20) El Diari de l’Educació

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes