Meses Sectorials

Convocada Mesa Tècnica de Formació de Persones Adultes per 26 de febrer de 2020 Convocada Mesa Sectorial per divendres 24 de gener (…

Convocada Mesa Tècnica de Formació de Persones Adultes per 26 de febrer de 2020

Convocada Mesa Sectorial per divendres 24 de gener (ajornada a dijous 30 de gener): Recuperació de les condicions laborals: restabliment de l’horari lectiu, reducció de les ràtios, i d’altres condicions laborals. (a petició de les organitzacions sindicals).

Convocada Mesa Tècnica de Formació Professional per dijous 13 de febrer

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes