Assemblea presencial d’afiliació

Anàlisi i valoració de la situació educativa i propostes.
Lloc: Seu d’USTEC (C/València núm. 524, Escala A Entresol 4, Barcelona)
Dia: 16 de gener de 2023 a les 17:30h

L’educació torna a estar en el punt de mira després dels desastrosos resultats PISA i el Departament ha iniciat una campanya mediàtica d’assenyalament contra el professorat amb l’objectiu de controlar el relat (comissió d’experts, el control del cos docent per part de la Generalitat, fer realitat l’Agència d’Avaluació Prospectiva de l’Educació, etc.). A més, les propostes creuades continuen entre el Departament i la part social per a la reversió de retallades.

Des del sindicat volem crear espais de comunicació i participació amb l’afiliació per tal de poder recollir les vostres valoracions i propostes davant els decisius mesos del segon trimestre.

Per aquesta raó, el pròxim dimarts 16 de gener a les 17:30h a la seu d’USTEC·STEs (IAC) (C/València 524, escala A, entresol 4). Us convidem a participar-hi per tal d’analitzar plegats la conjuntura actual i poder posar en comú noves perspectives de lluita.

assemblea_16Gener

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes