Adjudicacions de destinacions provisionals (2012)

(Les dates i terminis són orientatius: cal comprovar-los quan surti el DOGC)

DOCUMENTS DE LA MESA, DESTINACIONS I GESTIÓ DE BORSA

El Departament es nega a renovar el pacte d’estabilitat. La proposta de renovació ha estat presentada de forma unitària per tots els sindicats i ha estat totalment rebutjada pel Departament.

Excepte els docents que ja tinguin destinació per al curs 2012-2013, els directors nomenats en el càrrec amb data 1 de juliol de 2012 i el personal docent funcionari de carrera i en pràctiques en serveis educatius (als quals se’ls prorroga el nomenament fins a 31/08/2013) LA RESTA DE DOCENTS:

  • Han de demanar obligatòriament adjudicació els funcionaris de carrera o en pràctiques que no tenen destinació definitiva: i per tant per a aquest col·lectiu se li pot destinar d’ofici a tot Catalunya.
  • Poden demanar voluntàriament adjudicacions: els funcionaris de carrera que ja tenen una plaça definitiva (comissions de servei) i tot el personal interí i substitut.

Terminis:

  • Funcionaris de carrera: 17 de maig a 1 de juny
  • Personal interí i substitut: 4 de juny a 18 de juny. el qual també serà termini d’actualització i modificació de dades.
  • Propostes de les direccions dels centres: no especificat (suposem que a finals de juny). Hi continua havent la possibilitat que la direcció realitzi una proposta de no-continuïtat al centre per al curs 2012-2013.

Adjudicacions provisionals (per als funcionaris de carrera i per al personal interí): mitjan juliol. Una vegada publicada hi haurà 3 dies per fer reclamacions.
Adjudicacions definitives: finals de juliol.

PERSONAL INTERÍ I SUBSTITUT:

Barem número d’ordre del personal substitut i interí:

  • 4 de juny: publicació barem provisional amb les dades que consten en el registre informàtic a 14 de maig de 2012.
  • Del 4 al 18 de juny: termini de reclamacions contra aquesta baremació.
  • Primera quinzena de juliol: publicació del barem definitiu amb les dades que consten al registre informàtic a 29 de juny de 2012.

SUBSTITUCIONS, GESTIÓ DE LA BORSA:

  • Pel que fa a la cobertura de substitucions el Departament aplicarà la mesura d’esperar fins a 10 dies lectius per començar a substituir les baixes, permisos i llicències. Només farà alguna excepció en centres que acumulin personal sense cobrir.
  • Els nomenaments per substituir reduccions de jornada tindran data de finalització a 30 de juny i no pas 31 d’agost com fins ara.
  • Es mantenen els 9 mesos treballats per cobrar el juliol de 2013.
  • Els dies en què es realitzaran actes telemàtics de nomenaments els establirà cada Servei Territorial. El calendari mensual s’anunciarà a cada pàgina web.
  • Les primeres substitucions del curs s’adjudicaran a partir del dia 30 d’agost de 2012.
  • El dia 17 de setembre els interins i substituts que no hagin estat nomenats en aquella data podran modificar l’àmbit territorial preferent.

Des d’USTEC·STEs (IAC) moltes d’aquestes propostes les hem rebutjat i amb d’altres hem pressionat perquè se s’hi acceptessin diferents tipus d’esmenes i, per tant, caldrà comprovar com queden al redactat final del DOGC sobre la gestió de la borsa de substitucions per al curs 2012-2013.

Majors de 55 anys.
Al personal interí i substitut que tinguin complerts més de 55 anys a 31 d’agost de 2012, amb 3 anys o més de serveis prestats a 31 d’agost de 2007 i que a 31 d’agost de 2012 no tinguin nomenament per al curs 2012-2013 podran demanar durant el mes de setembre, com a màxim el dia abans de cada acte de nomenament, el canvi del seu Servei Territorial preferent.
A més dels requisits anteriors el Departament és probable que exigeixi que durant les adjudicacions d’estiu es demanin un mínim de 20 comarques però caldrà comprovar com queda al redactat final del DOGC.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes