ustec

recull de premsa

linia negraDel 21 al 25-3-19 linia negra

El 9 d’abril el personal laboral del Departament d’Educació està cridat a votar a les eleccions sindicals. T’animem a votar #USTEC #lluitaicompromís Si vols votar per correu, aquí tens les instruccions. pic.twitter.com/Y8vvUYhi5o

— USTEC•STEs (IAC) (@USTECSTEs) 22 de marzo de 2019

 

avui, estem aquí, acompanyant les famílies que lluiten contra els abusos sexuals continuats en alguns centres educatius. No es pot donar un sol euro públic a centres q han tolerat aquestes pràctiques, cal suprimir-los els concerts. pic.twitter.com/3P8NSAgA0u

— USTEC•STEs (IAC) (@USTECSTEs) 25 de marzo de 2019

 

Avui a la manifestació #StopVOX pic.twitter.com/K7LFeTbPqu

— USTEC•STEs (IAC) (@USTECSTEs) 23 de marzo de 2019

 

Denunciem les actuacions i ens posem al servei dels centres educatius. Cal seguir defensant la llibertat d’expressió i el dret d'autodeterminació. Tota simbologia q denuncia l’arbitrarietat de l’estat ha de mantenir-se x recordar l’estat d’excepció q vivim https://t.co/WSSgMXR4dc

— USTEC•STEs (IAC) (@USTECSTEs) 22 de marzo de 2019

El Món | USTEC lamenta que la JEC vol demostrar que "a la pràctica" encara s'aplica l'article 155 | Política

USTEC-STES ha lamentat que la Junta Electoral Central (JEC) "no garanteix cap neutralitat" i amb la seva actuació busca demostrar que "a la pràctica" encara funciona un 155 contra les institucions catalanes. El sindicat majoritari entre el col·lectiu docent ho diu després que la JEC hagi ordenat als Mossos que retirin llaços grocs i simbologia que pugui considerar-se partidista dels edificis públics de la Generalitat, també de les escoles i els instituts. A parer d'USTEC, la JEC "ja va actuar de manera partidista" durant les eleccions del 21 de desembre del 2017, i ara ho fa "al dictat" dels partits "que odien i menystenen" l'escola pública catalana, així com la llengua i les institucions del país.

El sindicat ha denunciat aquestes actuacions i la "tebior" de la Generalitat. També ha criticat "la passivitat, quan no el col·laboracionisme" del Departament d'Ensenyament, del qual ha lamentat que està "modificant per la porta del darrere el sistema d'immersió".

linia vermella

tv3

Demanen personal d'infermeria a les escoles - Els matins (clic per veure el vídeo de 14min)

Hi ha nens que necessiten atenció mèdica durant la jornada escolar, nens amb diabetis, espina bifída o epilèpsia. Però no n'hi ha suficients infermeres per atendre'ls. Sovint ho supleixen docents o pares i mares. Els mestres reclamen suport sanitari.

Parlem amb Rosa Aguilà, delegada de Salut del sindicat majoritari a l'ensenyament públic, Ustec-STEs.

Els Mossos van a les escoles públiques per fer retirar llaços grocs

linia verda

Critiquen l'entrada de Mossos a les escoles per retirar llaços grocs| betevé

Els sindicats USTEC-STES... critiquen la presència de Mossos d’Esquadra a les escoles per retirar llaços grocs i simbologia que pugui considerar-se partidista. USTEC-STEs ha lamentat que la Junta Electoral Central “no garanteix cap neutralitat” i afirma que amb la seva actuació només busca demostrar que el 155  encara funciona contra les institucions catalanes.

També USTEC-STES ha exigit explicacions, i ha criticat la passivitat per part del Departament d’Educació.

linia verda

eldiario escreative commons

Arranca en Barcelona la manifestación contra el racismo y para "frenar" a Vox

Participan distintas entidades y fuerzas políticas, como JxCat, ERC, comunes y CUP, además de la UGT, CCOO o Ustec.

También participan en la marcha los líderes sindicales Camil Ros (UGT), Javier Pacheco (CCOO) y Ramon Font (Ustec).

linia verda

vilawebcreative commons

Indignació per l’assalt dels Mossos a les escoles, cercant llaços grocs

L’USTEC també va fer un comunicat en què va denunciar l’actuació dels Mossos –que fins i tot van entrar a sales de professors, on només hi entren els docents– i la ‘tebior’ de la Generalitat. ‘Comminem a la comunitat educativa a actuar d’acord amb la necessitat de defensar la llibertat d’expressió, dret fonamental que, com el dret a l’autodeterminació, la presumpció d’innocència o a la llibertat, estan per sobre de qualsevol constitució. Entenem que tota la simbologia que denuncia l’arbitrarietat de l’estat, ha de mantenir-se per recordar a la ciutadania l’estat d’excepció que vivim’, diu el comunicat.

L’ordre de la Junta Electoral espanyola insta els agents a esperar mitja hora perquè els responsables de l’edifici retirin el material, i si no, els ordena que ho facin ells. Finalment s’indica que sempre que sigui possible, les gestions les faran agents de paisà. Buch ha comunicat aquest vespre a la JEC que els Mossos havien donat compliment a l’ordre de retirar tota la simbologia.

linia verda

20 minutoscreative commons

Miles de personas se manifiestan en Barcelona contra Vox: "No pasarán"

También han participado en la marcha los líderes sindicales Camil Ros (UGT), Javier Pacheco (CC OO) y Ramon Font (USTEC), o el vicepresidente de Òmnium Cultural, Marcel Mauri.

linia verda

nacio digitalcreative commons

La Intersindical i la USTEC denuncien l'entrada dels Mossos a les escoles i carreguen contra el Govern | NacióDigital

l'USTEC han carregat contra els Mossos d'Esquadra i la gestió del govern de la Generalitat en l'actuació policial d'aquesta tarda a les escoles catalanes. Els agents de la policia han visitat diversos centres escolars arreu del territori per comprovar que s'havien retirat la simbologia sobiranista i els llaços grocs de totes elles, tal com havia ordenat la Junta Electoral.

Per altra banda, l'USTEC ha volgut posar èmfasi en que aquest fet és una "perpetuació de l'article 155", ja que, segons afirmen ells, "la Junta Electoral Central no garanteix cap neutralitat, sinó que amb la seva actuació busca demostrar que, a la pràctica, encara funciona contra les nostres institucions i contra l’educació pública de Catalunya".

linia verda

publico

Protesta contra la ultraderecha: Unas 3.500 personas se manifiestan en Barcelona contra Vox: "No pasarán" | Público

"También han participado en la marcha los líderes sindicales... y Ramon Font (USTEC), o el vicepresidente de Òmnium Cultural, Marcel Mauri."

linia verda

europa press

Bargalló dice que la JEC y Fiscalía "se exceden" al ordenar retirar símbolos de escuelas

linia verda

el periodico

Unas 3.500 personas marchan contra Vox en Barcelona

Unes 3.500 persones es manifesten contra Vox a Barcelona

"També van participar en la marxa els líders sindicals... i Ramon Font (USTEC), o el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri."

Arranca en Barcelona la manifestación contra el racismo y para "frenar" a Vox

También participan en la marcha los líderes sindicales... Ramon Font (USTEC).

linia verda

llibertatcreative commons

La USTEC-STES (IAC) denuncia l'entrada dels Mossos d'Esquadra als centres educatius a la recerca de llaços grocs

La USTEC-STES (IAC) denuncia l'entrada dels Mossos d'Esquadra als centres educatius a la recerca de llaços grocs, així com la tebior de la Generalitat i s'han posat al servei de cada institut i cada escola. També ha demanat a la comunitat educativa a actuar d’acord amb la necessitat de defensar la llibertat d’expressió, dret fonamental que, com el dret a l’autodeterminació, la presumpció d’innocència o a la llibertat, estan per sobre de qualsevol constitució. Entén que "ota la simbologia que denuncia l’arbitrarietat de l’estat, ha de mantenir-se per recordar a la ciutadania l’estat d’excepció que vivim".

En aquest línia, el sindicat ha manifestat que la Junta Electoral Central no garanteix cap neutralitat, sinó que amb la seva actuació busca demostrar que, a la pràctica, encara funciona un 155 contra les nostres institucions i contra l’educació pública de Catalunya, i que compta amb la passivitat, quan no el col·laboracionisme d’un Departament d’Educació, que a tall d’exemple, està modificant per la porta del darrere el sistema d’immersió.

Segons el sindicat, la Junta Electoral Central, composta, entre altres, per gent procedent del mateix Tribunal Suprem que està jutjant els presos polítics a partir d’una interpretació esbiaixada i interessada de la llei, i que ja va actuar de manera partidista durant les eleccions del 21 de desembre de 2017, que ha actuat al Dictat d’aquells partits que odien i menystenen l’escola pública del nostre país, la nostra llengua, les nostres institucions, no tenen cap autoritat per ordenar la intervenció als nostres centres educatius.

linia vermella

(Confederación de Sindicatos de Trabajadoras y Trabajadores de la Enseñanza)

stes intersindical**

Concurso General de Traslados. Provisional (Todos los cuerpos docentes) - STEs Intersindical

linia vermella

(Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià)

stpv **

El 0,25% addicional de la massa salarial es destinarà a la lluita contra la bretxa salarial de gènere | STEPV

STEPV guanya el recurs contra la repetició de centre | STEPV

STEPV presenta contenciós contra la resolució de la UV en el procés selectiu del C1 Administració general | STEPV

linia vermella

la vanguardia

Bargalló cree que la JEC y Fiscalía “se exceden” al ordenar retirar símbolos de las escuelas

El sindicato Ustec·Stes ha resaltado en un comunicado que algunos claustros les han transmitido que la policía ha entrado en los centros educativos con instrucciones de retirar todos los elementos “susceptibles de ser interpretados como elementos polémicos”, como lazos amarillos y pancartas por los presos.

Ha aseverado que la JEC no tiene ninguna autoridad para ordenar la intervención en los centros educativos, ya que incluye a miembros que proceden del mismo tribunal que juzga a los dirigentes independentistas “a partir de una interpretación sesgada e interesada de la ley”.

El sindicato Ustec·Stes cree que “ña JEC no garantiza ninguna neutralidad, sino que con su actuación busca demostrar que, en la práctica, todavía funciona el 155”

Considera que la JEC ya actuó de forma partidista en las elecciones del diciembre de 2017 y ha actuado “al dictado de aquellos partidos que odian y menosprecian la escuela pública”, la lengua y las instituciones catalanas.

“La JEC no garantiza ninguna neutralidad, sino que con su actuación busca demostrar que, en la práctica, todavía funciona el 155”, algo que cuenta con la pasividad o colaboracionismo de la Conselleria de Educación, según el sindicato.

Se ha puesto al servicio de cada instituto y cada escuela e invitan a la comunidad educativa a actuar de acuerdo con la necesidad de defender la libertad de expresión: “Entendemos que toda la simbología contra la arbitrariedad del Estado debe mantenerse para recordar a la ciudadanía el estado de excepción que vivimos”.

Clamor a favor de la diversidad frente al “racismo” de Vox en una manifestación en Barcelona

"También han participado en la marcha los líderes sindicales... y Ramon Font (USTEC), o el vicepresidente de Òmnium Cultural, Marcel Mauri."

linia vermella

el punt avui

La retirada de llaços per part dels Mossos crea malestar | Redacció | barcelona | Política | El Punt Avui

"Des de la comunitat educativa... i la Ustec van denunciar excés de zel per part d’alguns agents de la policia catalana, ja que van entrar als centres en hora lectiva, van remenar armaris (segons el director de l’escola Planas i Casals) i en un cas fins i tot van fer treure llaços morats."

Manifestació a Barcelona contra l’ascens de Vox | M. Moreno | barcelona | Economia | El Punt Avui

"També hi eren presents el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i els líders sindicals... i Ramon Font (Ustec)."

linia vermella

ara cat

Bargalló critica que la Fiscalia i la JEC posin les escoles "en el punt de mira"

La USTEC lamenta la "tebior" de la conselleria.

Des de la USTEC-STEs, el sindicat majoritari de mestres del sector públic, han emès un comunicat per dir que la Junta Electoral Central "no té cap autoritat per ordenar la intervenció" als centres educatius, perquè "no garanteix cap neutralitat". A més, han criticat "la passivitat, fins i tot el col·laboracionisme", del departament d'Educació, que han criticat que actua amb "tebior" a l'hora de respondre a aquests fets. 

linia vermella

catalonia today

Thousands march against Vox in BCN | M.M | News | Catalonia Today

Also present was the vice president of Òmnium Cultural, Marcel Mauri, and the union leaders, Javier Pacheco (CCOO), Camil Ros (UGT) and Ramon Font (USTEC).

linia vermella

aldia

Bargalló diu que la JEC i Fiscalia "s'excedeixen" en ordenar retirar símbols d'escoles

CRÍTIQUES DE SINDICATS

El sindicat Ustec·Stes ha ressaltat en un comunicat que alguns claustres els han transmès que la policia ha entrat als centres educatius amb instruccions de retirar tots els elements "susceptibles de ser interpretats com a elements polèmics", com a llaços grocs i pancartes pels presos.

Ha asseverat que la JEC no té cap autoritat per ordenar la intervenció als centres educatius, ja que inclou membres que procedeixen del mateix tribunal que jutja als dirigents independentistes "a partir d'una interpretació esbiaixada i interessada de la llei".

"La JEC no garanteix cap neutralitat, sinó que amb la seva actuació cerca demostrar que, en la pràctica, encara funciona el 155", cosa que compta amb la passivitat o col·laboracionisme de la Conselleria d'Educació, segons el sindicat.

linia vermella

la sexta

Marcha contra Vox en Barcelona: 700 entidades sociales llaman a estar unidos contra el auge de la extrema derecha | LA SEXTA TV - NOTICIAS

También participan en la marcha los líderes sindicales Camil Ros (UGT), Javier Pacheco (CCOO) y Ramon Font (Ustec).

linia vermella

 

La FaPaC llança la campanya "Matricula a la Pública":

El Nacional: USTEC acusa a la JEC de querer demostrar que "a la práctica" todavía se aplica el 155

USTEC-STES ha lamentado que la Junta Electoral Central "no garantiza ninguna neutralidad" y con su actuación busca demostrar que "a la práctica" todavía funciona un 155 contra las instituciones catalanas. El sindicato mayoritario entre el colectivo docente lo dice después de que la JEC haya ordenado en los Mossos que retiren lazos amarillos y simbología que pueda considerarse partidista de los edificios públicos de la Generalitat, también de las escuelas y los institutos.

A opinión de USTEC, la JEC "ya actuó de manera partidista" durante las elecciones del 21 de diciembre del 2017, y ahora lo hace "al dictado" de los partidos "que odian y desprecian" la escuela pública catalana, así como la lengua y las instituciones del país.

El sindicato ha denunciado estas actuaciones y la "tibiez" de la Generalitat. También ha criticado "la pasividad, cuando no el colaboracionismo" del Departamento de Ensenyament, del cual ha lamentado que "está modificando por la puerta de atrás el sistema de inmersión".

Crónica Global: Bargalló, segregación y escuelas públicas y concertadas

Y ante eso, la administración de la Generalitat no se planta. Sindicatos del sector, como Ustec; mayoritario y que acaba de ganar las elecciones entre los profesionales educativos, no ha firmado el pacto “nacional” contra la segregación escolar al entender que no es determinante respecto a la concertada, pero también señala el problema de la libre elección de centro.

“Entendemos que el principio de la libre elección de centro se debe someter a la necesidad de cohesionar a las nuevas generaciones en base a una repartición equitativa de la diversidad de los alumnos, evitando la concentración de aquellos que tienen necesidades educativas especiales en determinados centros, y eso sólo se puede hacer mediante una normativa de matriculación estricta que lo posibilite, evitando el espectáculo de que en un determinado barrio o localidad haya centros cuya composición social no refleje la del territorio”, asegura un documento del sindicato, cuyo portavoz es Ramon Font. Y, aunque en el pacto impulsado por Bargalló, se contempla un nuevo decreto de admisión de alumnos, Ustec añade que “se trata de una medida cosmética que no alterará la creciente dinámica de polarización social que aumenta en las aulas”.

Esparraguera.cat: Esparreguera s’adhereix al Pacte contra la segregació escolar a Catalunya

Tanmateix, algunes entitats com la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) i sindicats com la USTEC s’han desmarcat de l’acord perquè consideren que afavoreix l’escola concertada. La representant territorial al Baix Llobregat de la FAPAC, Susanna Canet, ha afirmat a Ràdio Esparreguera que “no estem en contra de prendre mesures contra la segregació escolar, però aquestes mesures ja estan contemplades en la legislació vigent i el que cal és que l’administració vetlli pel seu compliment”. A més, Susanna Canet ha lamentat que el pacte “pretén reforçar el paper de l’escola privada-concertada perquè preveu abocar-hi més recursos”.

linia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra

 

mitjans de comunicacio

linia negra Recull de tots els mitjans de comunicació de la secció "Premsa" linia negra

eldiario escreative commons

linia verda

directacreative commons

linia verda

vilawebcreative commons

linia verda

criticcreative commons

linia verda

la mareacreative commons

linia verda

kaosenlaredcreative commons

linia verda

diagonal periodicocreative commons

linia verda

20 minutoscreative commons

linia verda

el diari de educaciocreative commons

linia verda

diario educacióncreative commons

linia verda

llibertatcreative commons

linia verda

raco catalacreative commons

linia verda

nacio digitalcreative commons

linia verda

nacio bergueda creative commons

linia verda

directe creative commons

linia verda

ined21 creative commons

linia verda

insurgente

linia verda

publico

linia verda

public

linia verda

europa press

linia verda

campus vivo

linia verda

agencia efe

linia verda

el confidencial

linia verda

el pais

linia verda

la informacion

linia verda

el huffington post

linia verda

abc

linia verda

el mundo

linia verda

el periodico

linia verda

cuadernos

linia verda

educacion 3

linia verda

aprendemas

linia verda

el economista

linia verda

diari del treball

linia verda

linia verda

cadena ser

linia verda

radio 4

linia verda

USTEC·STEs (IAC) és membre i part cofundadora de la IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya):

iac**

linia vermella

(Confederación de Sindicatos de Trabajadoras y Trabajadores de la Enseñanza)

stes intersindical**

linia vermella

(Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià)

stpv **

linia vermella

stei**

linia vermella

gencat**

linia vermella

mecd**

linia vermella

la vanguardia

linia vermella

tot lleida

linia vermella

lleida al minut

linia vermella

hola lleida

linia vermella

ua1

linia vermella

diari tarragona

linia vermella

diari de girona

linia vermella

fem girona

linia vermella

ara girona

linia vermella

el punt avui

linia vermella

ara cat

linia vermella

ara balears

linia vermella

el nou

linia vermella

regio7

linia vermella

segre

linia vermella

catalunya press

linia vermella

isabadell

linia vermella

catalonia today

linia vermella

triangle

linia vermella

la tele catcreative commons

linia vermella

aldia

linia vermella

linia vermella

catalunya radio

linia vermella

rac 1

linia vermella

8tv

linia vermella

tv3

linia vermella

la sexta

linia vermella

cuatro

linia vermella

tve

linia vermella

telecinco

linia vermella

atena 3

linia vermella

atena 3

linia vermella

linia vermella

 

ALTRES MITJANS

1) Mitjans de Catalunya:

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

linia negra

fletxa verdaNúvol. El digital de cultura

linia negra

fletxa verdaComunicació 21

linia negra

fletxa verda Hola Lleida [Lleida]

linia negra

fletxa verdaXip/tv

linia negra

fletxa verda Empordà [Empordà]

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda Via Empresa

linia negra

fletxa verda Tot Sant Cugat [Sant Cugat]

linia negra

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verdaDiari Català

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda Radio Rubí

linia negra

fletxa verda Tot Lleida

linia negra

fletxa verdalliureimillor.cat

linia negra

fletxa verda Rosa Sensat

linia negra

fletxa verda Diari de Vilanova

linia negra

fletxa verdaLleida diari

linia negra

fletxa verda Catalunya plural

linia negra

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Social.cat. Acció social a Catalunya

linia verda

fletxa verda La vila [Salou]

linia verda

fletxa verda Anoia diari [Anoia]

linia verda

fletxa verda El Temps

linia verda

fletxa verda Diari de Terrassa [Terrassa]

linia verda

fletxa verdaDiari Més [Reus]

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Lliure i millor.cat

linia verda

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda Valls Diari [Valls]

linia verda

fletxa verda Mèdia.cat

linia verda

fletxa verda Cerdanyola.info [Cerdanyola]

linia verda

fletxa verdaTele Ponent:

linia verda

fletxa verdaRàdio Terra

linia verda

fletxa verda Ràdio Premià de Mar

linia verda

fletxa verdaRTV Vilafranca:

linia verda

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda Comunicació 21

linia vermella

fletxa verda FAVB Fed. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verdaDiari Català

linia vermella

fletxa verdaAnoia diari [Anoia]

linia vermella

fletxa verda Bon dia (Lleida)

linia vermella

fletxa verdaTerrassa digital [Terrassa]

linia vermella

fletxa verda Lleida.com [Lleida]

linia vermella

fletxa verda Ebre Digital

linia vermella

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

Contadorlinia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda ContraInfo.cat [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda FAVB. F. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verdaGirona notícies

linia vermella

fletxa verda marfanta.com

linia vermella

fletxa verda Radio Calella [Calella]

linia vermella

fletxa verda El Nacional

linia vermella

fletxa verda Cat Zona

linia vermella

fletxa verda Núvol

linia vermella

fletxa verdaRàdio Olot

linia vermella

 

2) Mitjans de la resta dels Països Catalans:

fletxa verda Levante-EMV [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Torrent [Torrent]

linia negra

fletxa verda La veu [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaMallorca Zeitung [Mallorca]

linia negra

fletxa verda Nou Diari [Eivissa i Formentera]

linia negra

fletxa verda Diario Información (Alacant)

linia negra

fletxa verdaLas Provincias [País Valencià]

linia verda

fletxa verda Periódico Santa Pola [Santa Pola]

linia verda

fletxa verdaNúvol digital

linia verda

fletxa verdaDiario de Ibiza [Eivissa]

linia verda

fletxa verda d Balears

linia verda

fletxa verda Ràdio Mallorca

linia verda

fletxa verdaLa Verdad [Múrcia y Alicante]

linia vermella

fletxa verda Información.es [Alacant]

linia vermella

fletxa verda DBalears [Illes Balears]

linia vermella

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda Mallorca diario

linia vermella

3) Mitjans de l'estat espanyol:

fletxa verda EcoRepublicano

linia negra

fletxa verda DisoPress. Agencia de prensa y difusión social

linia negra

fletxa verda InfoLibre. Información libre e independiente

linia negra

fletxa verda Viento Sur

linia negra

fletxa verda Terra

linia negra

fletxa verdaLibreRed

linia negra

fletxa verda DICYT. Difusión de la ciencia y la tecnología

linia negra

fletxa verda Magisterio*

linia negra

fletxa verda Expansión

linia negra

fletxa verda Tercera Información

linia negra

fletxa verda Agencia SINC

linia negra

fletxa verda El Comercio (Asturias)

linia negra

fletxa verda AndaluciaInformación [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario Sur [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Zamora [Zamora]

linia negra

fletxa verda Diario de Sevilla [Sevilla]

linia negra

fletxa verdaLa Nueva España [Asturias]

linia negra

fletxa verdaNaiz [Euskalerria]

linia negra

fletxa verda Diario de Soria [Soria]

linia negra

fletxa verda La Voz Digital [Cádiz]

linia negra

fletxa verda Diario de Cádiz [Cádiz]

linia negra

fletxa verda El Día [Islas Canarias]

linia negra

fletxa verda El Español

linia negra

fletxa verda El plural

linia negra

fletxa verda La bolsa

linia negra

fletxa verda La Cerca (Castilla La Mancha)

linia negra

fletxa verda Diario de León

linia negra

fletxa verdaDiario de noticias (Navarra)

linia negra

fletxa verda Kaos en la red

linia negra

fletxa verda Jornada

linia negra

fletxa verda Fotomovimiento. Testimonio fotográfico

linia verda

fletxa verda LaHaine.org. Proyecto de desobediencia inform.

linia verda

fletxa verda Nodo50.org. Contrainformación en red

linia verda

fletxa verda Cope

linia verda

fletxa verda DeCine21. Estrenos de cine

linia verda

fletxa verda España Notinent

linia verda

fletxa verdaPortal Clásico. Cult. clásica, historia y mitología

linia verda

fletxa verdaCinco Días. Diario de economía

linia verda

fletxa verda Mas 24

linia verda

fletxa verdaÚltimo cero

linia verda

fletxa verda Mundiario. Diario de análisis y opinión.

linia verda

fletxa verda Diario de Burgos [Burgos]

linia verda

fletxa verda El Norte de Castilla [Castilla y León]

linia verda

fletxa verdaFaro de Vigo [Vigo]

linia verda

fletxa verda La Opinión [Coruña]

linia verda

fletxa verda El Digital de Castilla y la Mancha [Castilla y la M]

linia verda

fletxa verdaAlbacete Abierto [Albacete]

linia verda

fletxa verda El Comercio [Asturias]

linia verda

fletxa verdaCanarias 7 [Islas Canarias]

linia verda

fletxa verdaSur.es [Málaga]

linia verda

fletxa verda El Correo [Bizkaia y Álava]

linia verda

fletxa verda La Gaceta de Salamanca [Salamanca]

linia verda

fletxa verda La Opinión de Málaga [Málaga]

linia verda

fletxa verda La Rioja

linia verda

fletxa verda estrella digital

linia verdafletxa verda Yahoo.es

linia verda

fletxa verda Periodista digital

linia verda

fletxa verda Diario de Córdoba

linia verda

fletxa verdaeitv.eus. (Euskadi)

linia verda

fletxa verda La República

linia vermella

fletxa verda Madrilonia

linia vermella

fletxa verda Periodismo Humano

linia vermella

fletxa verda Nueva Tribuna

linia vermella

fletxa verda Nosotras.com

linia vermella

fletxa verdaOnda Cero

linia vermella

fletxa verda La Razón

linia vermella

fletxa verda Rebelión

linia vermella

fletxa verda Te Interesa

linia vermella

fletxa verda El Boletin. Diario de Actualidad y Finanzas

linia vermella

fletxa verda Asturias 24

linia vermella

fletxa verda clm24.es [Castilla la Mancha]

linia vermella

fletxa verda Hoy.es [Extremadura]

linia vermella

fletxa verda Andalucesdiario.es [Andalucía]

linia vermella

fletxa verdaLa Voz de Galicia [Galicia]

linia vermella

fletxa verda Madrid Actual [Madrid]

linia vermella

fletxa verdaILeón [León]

linia vermella

fletxa verdaEl Faro Digital [Ceuta y Melilla]

linia vermella

fletxa verda MadridPress [Madrid]

linia vermella

fletxa verda Diario de Navarra [Navarra]

linia vermella

fletxa verda Diario de León [León]

linia vermella

fletxa verda El Diario Vasco [Euskadi]

linia vermella

fletxa verdaBroadly

linia vermella

fletxa verdaLa crónica

linia vermella

fletxa verda Economia digital

linia vermella

fletxa verda La voz de Cádiz

linia vermella

fletxa verda Deia (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda El obrero.es

linia vermella

fletxa verda Berria (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda Crónica global

linia vermella

 

4) Mitjans de la resta del món:

fletxa verda La Tercera [Chile]

linia negra

fletxa verda Diario de México [México]

linia negra

fletxa verdaRunRunes [Venezuela]

linia verda

fletxa verda EdWeek [EEUU]

linia verda

fletxa verda Clarín [Argentina]

linia vermella

fletxa verda La Nación (Argentina)

linia vermella

 

 

Llegenda:

*: Noticia per a subscriptors.

**: Altres: noticies d'altres sindicats, departament de premsa de l'administració, etc.

creative commons: Aquest mitjà publica els seus continguts sota una llicència Creative Commons.

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

25/03/2019 12:23 (50)