ustec

recull de premsa

linia negraDel 13 al 18-3-19 linia negra

El Vallenc: El sindicat USTEC.STEs rebutja la presència de l’Exèrcit a l’Espai de l’Estudiant – El Vallenc

Aquest dijous, 14 de març, des del sindicat USTEC.STEs, dins la campanya “Desmilitaritzem l’educació”, han anat a manifestar el seu rebuig per la presència de l’Exèrcit als espais educatius per fer reclutament militar. Així, aquest sindicat defensa una educació basada en la cultura de la pau i l’antimilitarisme.

Concretament, membres d’aquest sindicat han informat els docents sobre el seu rebuig a la presència de l’Exèrcit en el terreny educatiu i han repartit el manifest preparat per a aquesta ocasió.

Empordà: 46 alumnes de 6è de 30 escoles participen als Premis Diàlegs d´Educació - Empordà

Garrotxa Digital: Set escoles d'Olot participen aquest any al projecte Viles Florides - Garrotxa Digital

aldia

Ustec·Stes guanya amb el 43% dels vots les eleccions sindicals de l'ensenyament públic

El sindicat Ustec·Stes ha guanyat les eleccions sindicals en l'ensenyament públic català no universitari amb el 43% del suport electoral, ha informat el sindicat en un comunicat, que augmenta la seva representació fins als 162 delegats.

En un context d'increment de la participació de vuit punts --la participació s'ha situat en el 42,8%--, Ustec·Stes ha incrementat en 4.000 vots el seu suport, que li ha donat una victòria en tots els serveis territorials.

Aquestes dades suposen un increment de 151 a 162 delegats: "Els resultats representen una avaluació positiva de la feina feta durant aquests darrers anys i representen un estímul per seguir treballant amb el professorat i l'escola pública", ha dit Ustec·Stes.

Com a segona central sindical en l'ensenyament públic s'ha situat CCOO, amb 58, que ha vist reduïda la seva representació, i en tercer lloc ha irromput la Intersindical-CSC, que ha aconseguit 47 representants sindicals.

Després d'aquests tres sindicats han aconseguit representació Aspepc·Sps, amb 43; CGT, amb 24; UGT, amb 22; USOC, amb quatre, i Anpe i Csif, amb dos cadascú.

linia verda

nacio digitalcreative commons

USTEC revalida majoria entre els mestres | Pallars Digital (14-3-19)

Més de 80.000 mestres de primària i secundària de l'escola pública estaven cridats dimarts a votar a les eleccions sindicals. Escollien 364 representants (20 més que fa quatre anys) repartits en deu juntes de personal. La USTEC-Stes s'ha fet de nou amb la majoria de representants obtenint un clar triomf electoral. Tenia 150 delegats i en tindrà ara 162. 

linia verda

tv3

Nous criteris d'admissió per un repartiment equitatiu d'alumnes amb necessitats educatives

La FaPaC, sindicats i estudiants rebutgen el pacte

La inclusió dels centres concertats en el Pacte és, d'altra banda, la raó d'algunes absències destacades en la cerimònia de signatura del pacte. És el cas de la FaPaC (Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya) i el sindicat USTEC-STEs (Unió de Sindicats de Treballadors de l'Ensenyament de Catalunya).

Aquestes dues entitats, conjuntament amb el sindicat CGT i quatre organitzacions d'estudiants han presentat aquest dilluns un comunicat de rebuig del pacte. Els representants del món estudiantil són l'AEP (Associació d'Estudiants Progressistes), el SEPC (Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans), l'SE (Sindicat d'Estudiants) i el Front d'Estudiants.

Els set signants asseguren que "si bé entenem i compartim que la segregació és una qüestió fonamental que cal corregir en el nostre sistema educatiu", consideren que el pacte "no promou mesures suficients i eficaces per posar fi a aquesta situació".

Afirmen, a més, que amb el pacte "només guanya una part: l'educació concertada".

"Lluny de protegir l'educació pública com a única garant del dret fonamental a l'educació en condicions d'igualtat, el document se centra a proposar mesures de caràcter econòmic per a la consolidació dels centres privats concertats."

"El Síndic, fins i tot, proposa augmentar el finançament públic d'aquests centres, bona part dels quals són de titularitat religiosa. Que aquests centres rebin finançament públic és una fórmula que implica que les administracions públiques col·laboren a mantenir la segregació."

Retreuen també que el pacte "no estableix mesures eficaces per repartir l'alumnat amb Necessitats Educatives Especials" i "no contempla la universalitat i gratuïtat" de serveis com el menjador escolar o "les sortides pedagògiques".

El comunicat conclou que "totes les mesures positives que es proposen a l'informe del Síndic ja estan contemplades a la LEC" i que "no cal un pacte per fer complir la llei".

linia verda

el diari de educaciocreative commons

Educació, Síndic, municipis i comunitat educativa signen el Pacte contra la Segregació Escolar

Els que no firmen: USTEC, FAPAC...

Entre les entitats de la comunitat educativa que s’han desmarcat del pacte, les més destacades són el sindicat amb més representativitat entre els docents (USTEC) i la federació de famílies més nombrosa (FAPAC). En tots dos casos es neguen a avalar un pacte que no proposi la supressió dels concerts i que, al contrari, algunes mesures vagin en la direcció d’enfortir-los (el Pacte preveu més dotació econòmica per aquelles concertades que acullin més alumnat socialment desfavorit). Des del Síndic afirmen que el pacte només pot partir de l’ordenament jurídic vigent, i que les mesures que susciten la crítica d’aquestes entitats el que intenten és que els centres amb menor corresponsabilitat en la lluita contra la segregació facin un pas cap a una major corresponsabilitat.

linia verda

insurgente

Resultados de las elecciones sindicales en la Enseñanza en Catalunya – insurgente.org. Tu diario de izquierdas (13-3-19)

linia verda

segre

USTEC repite como fuerza más votada por los docentes

El sindicato Ustec-stes ganó ayer las elecciones sindicales del profesorado de la enseñanza pública en Lleida obteniendo 14 delegados de los 31 totales, uno menos con respecto a los comicios de 2015.

Més de 500 escolars gaudeixen del cinema a Tàrrega

linia verda

20 minutoscreative commons

La escuela concertada reivindica su función social y la igualdad de condiciones con la pública

escola publica ustec

linia verda

(Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià)

stpv **

STEPV acorda presentar contenciós contra la resolució de la Universitat de València en el procés selectiu del C1 | STEPV

S’inicia la negociació del ROF de Secundària | STEPV

STEPV s’oposa a l’eliminació de la competència lingüística en educació | STEPV

linia verda

gencat**

Comunicat del Departament d'Educació sobre la jornada de vaga pel canvi climàtic - Sala de premsa. Generalitat de Catalunya

linia verda

mecd**

Cerca de 14.000 estudiantes aprenden programación y robótica con la Escuela de pensamiento computacional - Ministerio de Educación y Formación Profesional (12-3-19)

linia verda

 

Acadèmies d'oposicions a Barcelona, plenes pel boom d'oferta pública | betevé

La convocatòria vol estabilitzar places ocupades actualment per interins. Ramon Font, portaveu del sindicat USTEC STEs, denuncia que el personal interí actual és excessiu. “L’interí ha d’estar per quan no hi ha un funcionari, però el que no és normal és que ens trobem amb un 40 % d’interinatge“, diu Font, en nom del sindicat d’ensenyament. La intenció de la Generalitat és reduir l’interinatge fins al 8 %. El portaveu d’USTEC-STEs diu que aquestes oposicions no són suficients per aconseguir aquest objectiu.

Un cop tancada la convocatòria, el Departament d’Educació ha rebut 21.805 sol·licituds per concursar a una de les 5.005 places de docents d’aquest any.

Nou escoles més de l'Eixample guanyaran voreres per pacificar l'entorn | betevé

Cinc classes "bolet" de P3 per al curs 2019-2020 | betevé

linia vermella

el punt avui

El Pacte contra la segregació escolar proposa canviar el decret d’admissió d’alumnes per a un repartiment més equitatiu | ACN | Barcelona | Societat | El Punt Avui

No té el suport, però, ni de tots els partits, ni d’USTEC-STEs ni de la FaPaC

D’entre els agents de la comunitat educativa destaca l’absència de la FaPac i del sindicat majoritari del sector de l’educació, USTEC-STEs, i de CGT, així com també dels sindicats i associacions d’estudiants.

El portaveu d’USTEC, Ramon Font, ha manifestat que ’’de pacte no en té res’’ perquè falten els principals representants dels treballadors, estudiants i famílies. Consideren que aquesta cord no contribuirà a millorar la segregació escolar ja que aquest aspecte ’’es consolida’’ amb la LEC i l’equiparació de l’escola pública i l’escola concertada, alhora que es posa al mateix nivell la llibertat d’elecció de centre de les famílies amb el drets dels infants. Per això, Font considera que és una manera de ’’rentar-li la cara’’ a la llei.

En un comunicat, els agents no signants del pacte han destacat que el pacte no garanteix el dret fonamental de l’educació. Consideren que amb l’acord només hi guanya l’escola concertada i que no s’estableixen mesures eficaces per repartir l’alumnat amb necessitats educatives específiques, ni inclou tampoc, la universalitat i la gratuïtat d’altres serveis educatius com pot ser el servei de menjador, els llibres de text o el material escolar. Per aquestes entitats, entre les quals destaca la FaPaC, principal representant de les famílies, ’’no té sentit’’ signar un pacte que no es pot fer complir, ja que consideren que les mesures que es recullen en l’acord ja estan contemplades a la LEC i en els decrets que es desenvolupen.

Ustec-STEs guanya rotundament les eleccions sindicals de l’ensenyament públic i CCOO perd gairebé el 40% dels seus delegats (14-3-19)

El portaveu d’Ustec-STEs, Ramon Font, es va felicitar ahir pel resultat: “Mostra una valoració del professorat per la nostra lluita laboral i de país i la nostra independència sindical, producte dels prop de 6.000 afiliats que tenim”. Font s’explica l’increment dels delegats d’Ustec-STEs per l’augment del nombre d’afiliats, un 30% aproximadament, que s’ha traslladat a les eleccions, on el sindicat ha aconseguit 14.597 vots.

linia vermella

ara cat

Un gran acord de país contra la segregació a l'escola

Els absents

Les principals absències del pacte són la CUP, la Fapac i la USTEC-STEs, que creuen que el pacte no només “no limita els privilegis” de la concertada, sinó que incrementa el seu poder. “Si bé es parla de més control sobre les males pràctiques i un nivell més elevat de corresponsabilitat, això es tradueix en una dotació econòmica més elevada de les concertades que acceptin matricular alumnat en situacions desfavorides”, diu el document del grup de treball d’educació de la CUP. A més, critiquen que el pacte “no qüestioni la lliure elecció de centre”, no garanteixi que les OME (oficines municipals d’escolarització) “controlin tot el procés de matriculació” i sembli “una declaració de bones intencions”. “Entenem que és una manera d’incrementar el finançament de la concertada”, apunten des del sindicat de mestres USTEC-STEs.

Les escoles concertades fan campanya conjunta per denunciar "l'infrafinançament" del sector i els atacs "injustos"

Lamenten que se'ls culpabilitzi de la segregació i que rebin menys diners per plaça que la pública.

Uns greuges que, segons ha dit Eva Salvà, de l'Agrupació Escolar Catalana, també són de relat: "Se'ns està titllant de coses que són injustes", ha afirmat. En una referència velada a sindicats com la USTEC o associacions com la Fapac -a qui no han citat en cap moment- Salvà ha fet al·lusió per exemple a les afirmacions i les informacions que "culpabilitzen l'escola concertada de segregar més que la pública".

escola publica ustec

El menjador escolar, una oportunitat educativa

linia vermella

stes intersindical**

Se publica en BOE la Ley de reversión de los recortes educativos, que deja en el aire la recuperación del horario lectivo del profesorado - STEs Intersindical

linia vermella

la vanguardia

La concertada denuncia infrafinanciación y reivindica su modelo educativo

escola publica ustec

linia vermella

regio7

Les escoles rurals petites fomenten la unió per millorar la qualitat de l´aprenentatge - Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central

Els estudiants es fan càrrec de la defensa del medi ambient i la sostenibilitat - Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central

linia vermella

 

linia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra

 

mitjans de comunicacio

linia negra Recull de tots els mitjans de comunicació de la secció "Premsa" linia negra

eldiario escreative commons

linia verda

directacreative commons

linia verda

vilawebcreative commons

linia verda

criticcreative commons

linia verda

la mareacreative commons

linia verda

kaosenlaredcreative commons

linia verda

diagonal periodicocreative commons

linia verda

20 minutoscreative commons

linia verda

el diari de educaciocreative commons

linia verda

diario educacióncreative commons

linia verda

llibertatcreative commons

linia verda

raco catalacreative commons

linia verda

nacio digitalcreative commons

linia verda

nacio bergueda creative commons

linia verda

directe creative commons

linia verda

ined21 creative commons

linia verda

insurgente

linia verda

publico

linia verda

public

linia verda

europa press

linia verda

campus vivo

linia verda

agencia efe

linia verda

el confidencial

linia verda

el pais

linia verda

la informacion

linia verda

el huffington post

linia verda

abc

linia verda

el mundo

linia verda

el periodico

linia verda

cuadernos

linia verda

educacion 3

linia verda

aprendemas

linia verda

el economista

linia verda

diari del treball

linia verda

linia verda

cadena ser

linia verda

radio 4

linia verda

USTEC·STEs (IAC) és membre i part cofundadora de la IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya):

iac**

linia vermella

stes intersindical**

linia vermella

(Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià)

stpv **

linia vermella

stei**

linia vermella

gencat**

linia vermella

mecd**

linia vermella

la vanguardia

linia vermella

tot lleida

linia vermella

lleida al minut

linia vermella

hola lleida

linia vermella

ua1

linia vermella

diari tarragona

linia vermella

diari de girona

linia vermella

fem girona

linia vermella

ara girona

linia vermella

el punt avui

linia vermella

ara cat

linia vermella

ara balears

linia vermella

el nou

linia vermella

regio7

linia vermella

segre

linia vermella

catalunya press

linia vermella

isabadell

linia vermella

catalonia today

linia vermella

triangle

linia vermella

la tele catcreative commons

linia vermella

aldia

linia vermella

linia vermella

catalunya radio

linia vermella

rac 1

linia vermella

8tv

linia vermella

tv3

linia vermella

la sexta

linia vermella

cuatro

linia vermella

tve

linia vermella

telecinco

linia vermella

atena 3

linia vermella

atena 3

linia vermella

linia vermella

 

ALTRES MITJANS

1) Mitjans de Catalunya:

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

linia negra

fletxa verdaNúvol. El digital de cultura

linia negra

fletxa verdaComunicació 21

linia negra

fletxa verda Hola Lleida [Lleida]

linia negra

fletxa verdaXip/tv

linia negra

fletxa verda Empordà [Empordà]

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda Via Empresa

linia negra

fletxa verda Tot Sant Cugat [Sant Cugat]

linia negra

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verdaDiari Català

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda Radio Rubí

linia negra

fletxa verda Tot Lleida

linia negra

fletxa verdalliureimillor.cat

linia negra

fletxa verda Rosa Sensat

linia negra

fletxa verda Diari de Vilanova

linia negra

fletxa verdaLleida diari

linia negra

fletxa verda Catalunya plural

linia negra

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Social.cat. Acció social a Catalunya

linia verda

fletxa verda La vila [Salou]

linia verda

fletxa verda Anoia diari [Anoia]

linia verda

fletxa verda El Temps

linia verda

fletxa verda Diari de Terrassa [Terrassa]

linia verda

fletxa verdaDiari Més [Reus]

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Lliure i millor.cat

linia verda

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda Valls Diari [Valls]

linia verda

fletxa verda Mèdia.cat

linia verda

fletxa verda Cerdanyola.info [Cerdanyola]

linia verda

fletxa verdaTele Ponent:

linia verda

fletxa verdaRàdio Terra

linia verda

fletxa verda Ràdio Premià de Mar

linia verda

fletxa verdaRTV Vilafranca:

linia verda

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda Comunicació 21

linia vermella

fletxa verda FAVB Fed. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verdaDiari Català

linia vermella

fletxa verdaAnoia diari [Anoia]

linia vermella

fletxa verda Bon dia (Lleida)

linia vermella

fletxa verdaTerrassa digital [Terrassa]

linia vermella

fletxa verda Lleida.com [Lleida]

linia vermella

fletxa verda Ebre Digital

linia vermella

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

Contadorlinia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda ContraInfo.cat [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda FAVB. F. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verdaGirona notícies

linia vermella

fletxa verda marfanta.com

linia vermella

fletxa verda Radio Calella [Calella]

linia vermella

fletxa verda El Nacional

linia vermella

fletxa verda Cat Zona

linia vermella

fletxa verda Núvol

linia vermella

fletxa verdaRàdio Olot

 

 

2) Mitjans de la resta dels Països Catalans:

fletxa verda Levante-EMV [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Torrent [Torrent]

linia negra

fletxa verda La veu [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaMallorca Zeitung [Mallorca]

linia negra

fletxa verda Nou Diari [Eivissa i Formentera]

linia negra

fletxa verda Diario Información (Alacant)

linia negra

 

fletxa verdaLas Provincias [País Valencià]

linia verda

fletxa verda Periódico Santa Pola [Santa Pola]

linia verda

fletxa verdaNúvol digital

linia verda

fletxa verdaDiario de Ibiza [Eivissa]

linia verda

fletxa verda d Balears

linia verda

fletxa verda Ràdio Mallorca

linia verda

 

fletxa verdaLa Verdad [Múrcia y Alicante]

linia vermella

fletxa verda Información.es [Alacant]

linia vermella

fletxa verda DBalears [Illes Balears]

linia vermella

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda Mallorca diario

linia vermella

 

3) Mitjans de l'estat espanyol:

fletxa verda EcoRepublicano

linia negra

fletxa verda DisoPress. Agencia de prensa y difusión social

linia negra

fletxa verda InfoLibre. Información libre e independiente

linia negra

fletxa verda Viento Sur

linia negra

fletxa verda Terra

linia negra

fletxa verdaLibreRed

linia negra

fletxa verda DICYT. Difusión de la ciencia y la tecnología

linia negra

fletxa verda Magisterio*

linia negra

fletxa verda Expansión

linia negra

fletxa verda Tercera Información

linia negra

fletxa verda Agencia SINC

linia negra

fletxa verda El Comercio (Asturias)

linia negra

fletxa verda AndaluciaInformación [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario Sur [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Zamora [Zamora]

linia negra

fletxa verda Diario de Sevilla [Sevilla]

linia negra

fletxa verdaLa Nueva España [Asturias]

linia negra

fletxa verdaNaiz [Euskalerria]

linia negra

fletxa verda Diario de Soria [Soria]

linia negra

fletxa verda La Voz Digital [Cádiz]

linia negra

fletxa verda Diario de Cádiz [Cádiz]

linia negra

fletxa verda El Día [Islas Canarias]

linia negra

fletxa verda El Español

linia negra

fletxa verda El plural

linia negra

fletxa verda La bolsa

linia negra

fletxa verda La Cerca (Castilla La Mancha)

linia negra

fletxa verda Diario de León

linia negra

fletxa verdaDiario de noticias (Navarra)

linia negra

fletxa verda Kaos en la red

linia negra

fletxa verda Jornada

linia negra

fletxa verda Fotomovimiento. Testimonio fotográfico

linia verda

fletxa verda LaHaine.org. Proyecto de desobediencia inform.

linia verda

fletxa verda Nodo50.org. Contrainformación en red

linia verda

fletxa verda Cope

linia verda

fletxa verda DeCine21. Estrenos de cine

linia verda

fletxa verda España Notinent

linia verda

fletxa verdaPortal Clásico. Cult. clásica, historia y mitología

linia verda

fletxa verdaCinco Días. Diario de economía

linia verda

fletxa verda Mas 24

linia verda

fletxa verdaÚltimo cero

linia verda

fletxa verda Mundiario. Diario de análisis y opinión.

linia verda

fletxa verda Diario de Burgos [Burgos]

linia verda

fletxa verda El Norte de Castilla [Castilla y León]

linia verda

fletxa verdaFaro de Vigo [Vigo]

linia verda

fletxa verda La Opinión [Coruña]

linia verda

fletxa verda El Digital de Castilla y la Mancha [Castilla y la M]

linia verda

fletxa verdaAlbacete Abierto [Albacete]

linia verda

fletxa verda El Comercio [Asturias]

linia verda

fletxa verdaCanarias 7 [Islas Canarias]

linia verda

fletxa verdaSur.es [Málaga]

linia verda

fletxa verda El Correo [Bizkaia y Álava]

linia verda

fletxa verda La Gaceta de Salamanca [Salamanca]

linia verda

fletxa verda La Opinión de Málaga [Málaga]

linia verda

fletxa verda La Rioja

linia verda

fletxa verda estrella digital

linia verdafletxa verda Yahoo.es

linia verda

fletxa verda Periodista digital

linia verda

fletxa verda Diario de Córdoba

linia verda

fletxa verdaeitv.eus. (Euskadi)

fletxa verda La República

linia vermella

fletxa verda Madrilonia

linia vermella

fletxa verda Periodismo Humano

linia vermella

fletxa verda Nueva Tribuna

linia vermella

fletxa verda Nosotras.com

linia vermella

fletxa verdaOnda Cero

linia vermella

fletxa verda La Razón

linia vermella

fletxa verda Rebelión

linia vermella

fletxa verda Te Interesa

linia vermella

fletxa verda El Boletin. Diario de Actualidad y Finanzas

linia vermella

fletxa verda Asturias 24

linia vermella

fletxa verda clm24.es [Castilla la Mancha]

linia vermella

fletxa verda Hoy.es [Extremadura]

linia vermella

fletxa verda Andalucesdiario.es [Andalucía]

linia vermella

fletxa verdaLa Voz de Galicia [Galicia]

linia vermella

fletxa verda Madrid Actual [Madrid]

linia vermella

fletxa verdaILeón [León]

linia vermella

fletxa verdaEl Faro Digital [Ceuta y Melilla]

linia vermella

fletxa verda MadridPress [Madrid]

linia vermella

fletxa verda Diario de Navarra [Navarra]

linia vermella

fletxa verda Diario de León [León]

linia vermella

fletxa verda El Diario Vasco [Euskadi]

linia vermella

fletxa verdaBroadly

linia vermella

fletxa verdaLa crónica

linia vermella

fletxa verda Economia digital

linia vermella

fletxa verda La voz de Cádiz

linia vermella

fletxa verda Deia (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda El obrero.es

linia vermella

fletxa verda Berria (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda Crónica global

 

4) Mitjans de la resta del món:

fletxa verda La Tercera [Chile]

linia negra

fletxa verda Diario de México [México]

linia negra

fletxa verdaRunRunes [Venezuela]

linia verda

fletxa verda EdWeek [EEUU]

linia verda

fletxa verda Clarín [Argentina]

linia vermellafletxa verda La Nación (Argentina)

linia vermella

 

 

Llegenda:

*: Noticia per a subscriptors.

**: Altres: noticies d'altres sindicats, departament de premsa de l'administració, etc.

creative commons: Aquest mitjà publica els seus continguts sota una llicència Creative Commons.

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

18/03/2019 13:20 (32)