ELS TRIBUNALS DE LES OPOSICIONS DEL 2019 ENCARA SENSE COBRAR!

USTEC-STEs (IAC) hem estat reclamant en diverses meses sectorials durant el curs passat que es faci efectiu el pagament als tribunals de les oposicions de l'any 2019, als quals, un anys després, encara no  se'ls ha abonat l'import per la tasca realitzada.

Des del passat mes de març de 2020, el Departament d'Educació va explicar en mesa sectorial que es tractava d'un problema amb l'aplicatiu de gestió de les dietes que s'havien introduït a l'octubre de 2019, sense arribar a validar-se pel gestor. Per aquest motiu, passats 6 mesos, van ser  retornades de manera automàtica. Durant els mesos de confinament també es va informar a alguns treballadors i treballadores que calia tornar a introduir les dietes i, per tant, reassignar-les per poder gestionar la seva tramitació.

 

USTEC-STEs (IAC) a finals de setembre, seguim sense tenir cap constància que aquests pagaments s'hagin realitzat finalment, i exigim al Departament que posi tot els recursos necessaris per fer efectiu el pagament a les persones afectades.

USTEC-STEs (IAC)

30/09/20

Número de visites avui: -