Normativa

DOGC: RESOLUCIÓ EDU/753/2022, de 16 de març, per la qual es convoca concurs per seleccionar centres públics que imparteixen ensenyaments professionals o de règim especial per ser inclosos, a partir del curs 2022-2023, en el Programa d’innovació Projecte de qualitat i millora contínua del Departament d’Educació.

DOGC: RESOLUCIÓ EDU/753/2022, de 16 de març, per la qual es convoca concurs per seleccionar centres públics que imparteixen ensenyaments professionals o de règim especial per ser inclosos, a partir del curs 2022-2023, en el Programa d’innovació Projecte de qualitat i millora contínua del Departament d’Educació.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes