ustec

recull de premsa

linia negra Dijous 8-2-2018 linia negra

Llibertat.cat: USTEC-STEs en contra de les proves de competències bàsiques

USTEC·STEs davant la realització aquests dies de les proves de competències a 4rt d’ESO vol recordar que l'assoliment de les competències bàsiques s'avalua de manera contínua al llarg de tot el curs, tal com diu l’apartat 7.2 de la resolució ENS/2365/2017 per la qual s'aproven les directrius per a la realització de la prova d'avaluació de quart curs de l'educació secundària obligatòria:

"7.2 El centre integra els resultats de la prova dins dels processos ordinaris d'avaluació, els quals completen i enriqueixen les diferents fonts d'informació de què disposa el centre per identificar en cada alumne el grau d'assoliment de les competències i els coneixements bàsics i, si s'escau, els factors que poden condicionar el seu itinerari formatiu posterior. Aquests resultats no determinen la qualificació final de l'alumne ni les decisions respecte a l'obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria."

Segons el sindicat, l’alumnat està sobradament avaluat cada dia pel seu professorat tant pel que fa a les competències bàsiques com en l’assoliment d’objectius i continguts. L'avaluació continua és la millor eina per garantir una millora constant. L' alumnat és avaluat en tots els processos d’aprenentatge, el professorat ho és en la seva tasca diària, però caldria que també s’avalués l’Administració pel que fa a l’aportació dels recursos necessaris, suport als professionals, i en definitiva, en la seva implicació en el foment de la xarxa pública de la qual és titular.

A més a més, diu que el Departament s’avançà a l'hora d'aplicar les proves de competències i les diagnòstiques sota aquesta filosofia de les revàlides de la LOMCE, per molt que en el seu discurs es mostrés contrari a aquesta llei. Tot aplicant criteris LOMCE, el Departament fa anys que utilitza els resultats d’aquestes proves com a indicador per fer rànquings i classificacions de centres fins el punt de contribuir a determinar les retribucions del professorat.

El sindicat ha manifestat el seu suport a l'alumnat i a les famílies que es plantegin desobeir les competències bàsiques, fruit de la pròpia reflexió. Per la seva banda, El Sindicat d’estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha fet una crida al boicot, sobretot a través de Twitter, en què demanava als estudiants contraris a aquesta avaluació amb el lema ”l’educació no és una competició”. 

Catalunya Plural: Alumnes boicotegen les proves externes d’avaluació de l’ESO

El fet de desplaçar les humanitats de les competències bàsiques per a Ramón Font, portaveu del Sindicat de l’Ensenyament USTEC, és un “desastre pedagògic. Deixar de banda assignatures que fomenten el pensament crític l’educació porta a un model que instal·la un sistema operatiu als nanos que els prepara per a que qualsevol empresa els programi com vulguin. Els estem llançant directament al mercat”.

Segons el SEPC, aquestes proves, a més, generen “un sentiment de competitivitat entre els alumnes i els centres”. Els resultats de les proves, que se centralitzen al Departament d’Ensenyament, no són públics i només es transmeten a cada centre per tal de comunicar-los el seu posicionament respecte la mitjana escolar catalana i fer-los veure quines són les seves mancances i punts febles a nivell pedagògic. Tot i això, segons Font, “no cal que les dades siguin públiques per a que la gent les sàpiga”.

Assegura que el problema no són els rànkings, sinó que “el sistema educatiu s’ha tenyit d’una competitivitat que fa que les escoles competeixin entre elles i entrenin els alumnes per a superar les xifres de la resta”. Per aquest motiu, Font assegura que USTEC recolza la crida a la mobilització i al boicot a aquestes proves i assegura que “aquestes mostres de desobediència denoten un pensament crític i un respecte pels valors col·lectius que sí que haurien de formar part de les competències bàsiques de l’ESO”.

RTV Vilafranca: L’alumnat de 4t d’ESO ha acabat avui les proves de competències i coneixements bàsics

USTEC-Stes, per exemple, ha emès un comunicat en el qual explica que “l’alumnat està sobradament avaluat cada dia pel seu professorat tant pel que fa a les competències bàsiques com en l’assoliment d’objectius i continguts” i que “l’avaluació continua és la millor eina per garantir una millora constant”.

Diari de Terrassa: Ustec-STEs dice que es innecesaria*

Diari Més Digital: Una avaria elèctrica de l'Escola Marta Mata del Vendrell deixa 500 alumnes sense classe

Empordà: Boicot d'alguns estudiants a l'avaluació de quart d'ESO

També ho va fer el sindicat de docents Ustec·STEs, crític amb l'avaluació externa de 4t d'ESO, que va escriure: «Hi ha futur. Una alumna boicotejant les proves de competències bàsiques de forma raonada». Tots dos casos es van adherir al hashtag #incompetències18 creat pel SEPC.

AlDia.cat: El temporal impedeix anar a l'escola més de 2.000 alumnes catalans

AlDia.cat: Ustec·Stes creu que l'avaluació contínua és la "millor eina" per garantir una millora constant dels alumnes

El sindicat de professors Ustec·Stes ha afirmat aquest dimarts que l'avaluació contínua és la "millor eina per garantir una millora constant dels alumnes", coincidint amb l'inici de les proves de competències de quart d'ESO.

En un comunicat, ha mostrat el seu suport a l'alumnat i les famílies que es plantegin "desobeir" les competències bàsiques, fruit de la pròpia reflexió, ha recordat que l'assoliment de les competències s'avalua de manera contínua durant el curs i ha criticat la Generalitat per aplicar criteris de la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (Lomce).

Ustec·Stes ha afirmat que l'alumnat és avaluat en tots els processos d'aprenentatge, de la mateixa manera que el professorat, però ha assenyalat que seria necessari que s'avalués l'administració "pel que fa a l'aportació dels recursos necessaris, suport als professionals i implicació en el foment de la xarxa pública".

Hi ha futur. Una alumna boicotejant les proves de competències bàsiques de forma raonada. #Incompetencies18 pic.twitter.com/aGz63rI8BP

— USTEC-STEs (IAC) (@USTECSTEs) 6 de febrer de 2018

20 minutoscreative commons

Ensenyament de la Generalitat convocará 15.658 plazas docentes en cinco años

El sindicato Ustec·Stes denuncia que los méritos solo se tendrán en cuenta si se superan las pruebas.

El portavoz del sindicato de profesores Ustec·Stes, Ramón Font, se ha quejado a 20minutos de que la convocatoria prevista puede suponer "un ERE encubierto", pues personas sin experiencia pueden sustituir a docentes interinos con antiguedad que "salen más caros porque cobran de 400 a 500 euros mensuales más que un funcionario que acaba de entrar". Por ello, ha reclamado un sistema de acceso "diferenciado para el personal interino". "No puede ser que los méritos empiecen a contar solo si has aprobado", ha denunciado.

Portada 20minutos:

20minutos ustec

Un juez investiga a dos policías nacionales por las cargas en un colegio de Barcelona el 1-O

linia verda

vilawebcreative commons

USTEC-STEs rebutja les proves de competències bàsiques i les assimila a les revàlides de la LOMCE

El sindicat USTEC-STEs s’ha tornat a mostrar crític amb les proves de competències bàsiques que aquest dimarts han començat els alumnes de 4t d’ESO de tot Catalunya i les ha assimilat a les revàlides de la LOMCE, de qui, segons l’organització, comparteix la filosofia, el discurs contrari que ha mostrat en públic sempre el Departament. Des d’USTEC-STEs es denuncia que els resultats de les proves s’utilitzen com a indicador per fer rànquings i classificacions de centres fins el punt de contribuir a determinar les retribucions del professorat. Pel sindicat, l’alumnat està sobradament avaluat cada dia pel professorat, i defensen que l’avaluació contínua és la millor eina per garantir la millora constant. Per aquest motiu, donen suport a les iniciatives que tirin endavant alumnes i famílies per ”desobeir” les competències bàsiques.

Un text de Pío Baroja i un relat sobre l’inici d’un Erasmus a Nàpols, a la prova de competències bàsiques de castellà

L’escola Vicent Gironés agraeix públicament el suport rebut després de la inundació del centre

linia verda

europa press

Ustec·Stes cree que la evaluación continua es la "mejor herramienta" para garantizar mejora

linia verda

abc

USTEC reclama que se evalúe a la Administración y no tanto a los alumnos

El sindicato USTEC ha considerado hoy necesario que se evalúe a la Administración por su aportación de recursos, apoyo a los profesionales y su implicación en el fomento de la red pública de centros escolares y no tanto a los alumnos, ante las pruebas previstas para hoy y mañana de cuarto de ESO.

En un comunicado, USTEC ha indicado que la consecución de las competencias básicas por parte de los alumnos de cuarto de la ESO se evalúa de manera continua a lo largo del curso, "la mejor herramienta para garantizar una mejora constante".

"El alumnado es evaluado en todos los procesos de aprendizaje, el profesorado lo es en su tarea diaria pero sería necesario que también se evaluara a la Administración por lo que se refiere a la aportación de los recursos necesarios, apoyo a los profesionales y, en definitiva, en su implicación en el fomento de la red pública de la que es titular", ha argumentado el sindicato.

A juicio de los representantes de USTEC, el departamento de Enseñanza "hace años" que usa los resultados de estas pruebas (de competencias) como indicador para hacer un ránking y clasificaciones de centros escolares, "hasta el punto de contribuir a determinar las retribuciones del profesorado", han afirmado en el comunicado.

También han expresado su apoyo a los alumnos y a las familias que se planteen desobedecer las competencias básicas, como ha sucedido en otros años.

linia verda

eldiario escreative commons

Cospedal firma un convenio que llevará la cultura de defensa a los colegios privados para "vertebrar la nación"

El Ministerio de Educación utiliza su cuenta oficial de Twitter para criticar a Unidos Podemos por el MIR educativo

Así será el temario que el Gobierno prepara para incluir la defensa de España como materia educativa

linia verda

directacreative commons

Un jutjat de Barcelona investiga dos agents policials per la càrrega de l'1-O a l'Escola Mediterrània

linia verda

el diari de educaciocreative commons

Ensenyament convocarà 15.658 places de docents en cinc anys

Didàctiques del carrer Vídeo debat

Alumnes boicotegen les proves externes d’avaluació de l’ESO

Montse Codina: “Ens hem de centrar a superar les barreres a l’aprenentatge”

És molt senzill: digueu-n'hi escola

Patis oberts al barri: quan la comunitat fa seva l'escola

linia verda

ined21 creative commons

EL MITO DE TENER LA RESPONSABILIDAD, ESA EXTRAÑA PAREJA

APRENDIZAJE BASADO EN EL PENSAMIENTO: UNA FIESTA PARA TODOS LOS ALUMNOS

8 RESEÑAS DE LIBROS INTERESANTES PARA EL MUNDO EDUCATIVO-III

linia verda

el pais

Madres solas por elección: un nuevo modelo de familia

Tom Brady besa a su hijo en la boca y reabre el debate sobre si es saludable

‘Coaching’ de divorcios: la nueva tendencia de las rupturas sin trauma

Un centenar de niñas en España son madres cada año con 15 años o menos

Enuresis nocturna: “Mamá, se me ha vuelto a escapar el pipí”

‘Bullying’ entre madres: cuando otras mujeres critican cómo crías a tu hijo

“Niñas y niños tienen que saber que viven en una sociedad patriarcal que favorece a la parte masculina”

Cuidar a los hijos, ¿responsabilidad conjunta de padres y empresas? | Internacional

El uso de la tecnología en niños no es tan malo como piensas

Pío Baroja i un avió de paper estrenen les proves de competències a 4t d’ESO | Catalunya

linia verda

el mundo

Imputan a dos policías por las cargas en la Escola Mediterrània de Barcelona el 1-O

linia verda

cadena ser

La Xunta eleva a 2.050 las plazas en la OPE de Educación

‘Buenas prácticas educativas’

El Colegio "Reina Fabiola" de Motril comprometidos contra la violencia de género

Los universitarios de Ciudad Real, a la huelga por la falta de financiación

Las chicas de hoy serán las científicas de mañana

Educació y sindicatos firman el acuerdo de medidas de estabilidad para interinos

El primer matrimonio entre dos mujeres en el XX

50 jóvenes recibirán una beca para realizar prácticas en el extranjero y en empresas locales

Abusos a menores: Investigan la presunta violación de un niño en un colegio de la sierra de Cazorla

Madrid, a la cabeza de Europa en segregación escolar

El colegio no tenía conocimiento de agresiones anteriores al menor | Hoy por Hoy

linia verda

educacion 3

Día Internacional de la Mujer y la Niña en la Ciencia: iniciativas y recursos

Robótica en 1º y 2º de Primaria con el robot Next 2.0 de Edelvives

10 accesorios para tabletas indispensables en el aula

Recursos interactivos para aprender ciencias en el aula

La mitad de los jóvenes ya acceden a Internet sólo a través del móvil

28 buenas prácticas educativas con las TIC en Secundaria

linia verda

la vanguardia

USTEC reclama que se evalúe a la Administración y no tanto a los alumnos

El sindicato USTEC ha considerado hoy necesario que se evalúe a la Administración por su aportación de recursos, apoyo a los profesionales y su implicación en el fomento de la red pública de centros escolares y no tanto a los alumnos, ante las pruebas previstas para hoy y mañana de cuarto de ESO.

En un comunicado, USTEC ha indicado que la consecución de las competencias básicas por parte de los alumnos de cuarto de la ESO se evalúa de manera continua a lo largo del curso, "la mejor herramienta para garantizar una mejora constante".

"El alumnado es evaluado en todos los procesos de aprendizaje, el profesorado lo es en su tarea diaria pero sería necesario que también se evaluara a la Administración por lo que se refiere a la aportación de los recursos necesarios, apoyo a los profesionales y, en definitiva, en su implicación en el fomento de la red pública de la que es titular", ha argumentado el sindicato.

A juicio de los representantes de USTEC, el departamento de Enseñanza "hace años" que usa los resultados de estas pruebas (de competencias) como indicador para hacer un ránking y clasificaciones de centros escolares, "hasta el punto de contribuir a determinar las retribuciones del profesorado", han afirmado en el comunicado.

También han expresado su apoyo a los alumnos y a las familias que se planteen desobedecer las competencias básicas, como ha sucedido en otros años. EFE.

La UPF y la UPC reivindican la mujer científica con actividades divulgativas

linia vermella

diari de girona

Les proves de 4t d'ESO avaluen la comprensió lectora de l'alumnat

El sindicat Ustec·STEs es va tornar a mostrar crític amb aquesta avaluació i la va assimilar a les revàlides de la Lomce –coneguda com a Llei Wert–, de les que, segons l'organització, comparteix la filosofia. Ustec·STEs va denunciar que els resultats de les proves s'utilitzen com a indicador per fer rànquings i classificacions de centres, fins al punt de contribuir a determinar les retribucions del professorat. Per al sindicat, l'alumnat està sobradament avaluat cada dia pel professorat i van defensar l'avaluació continuada per garantir la millora constant. Per aquest motiu, van dir que donen suport a les iniciatives d'alumnes i famílies per «desobeir» les competències bàsiques.

Boicot d'alguns estudiants a l'avaluació de quart d'ESO

Els sindicats acusen el Ministeri de tenir abandonat el professorat que treballa a l'estranger

Camprodon promou amb un Erasmus l'aprenenatge en entorns naturals

El 16% dels nens té un telèfon intel·ligent abans dels 10 anys

L'educació emocional per afrontar la sobreprotecció dels infants o l'adolescència

linia vermella

el punt avui

Els estudiants de secundària, a prova

Les proves de competències bàsiques ja fa set anys que es fan, però són objecte de crítica en els sectors de la comunitat educativa, com ara el sindicat Ustec, que consideren que van contra l’avaluació continuada i responen a la filosofia de les revàlides de la llei Wert.

Les proves de quart d’ESO incorporen preguntes obertes i una redacció per avaluar la comprensió global dels alumnes

linia vermella

13.000 alumnes barcelonins de 4t d’ESO s’examinen de les competències bàsiques

El sindicat USTEC-STEs rebutja les proves perquè les considera antipedagògiques i que afavoreixen l'aparició de rànquings d'escoles.

L'USTEC-STEs rebutja les proves per antipedagògiques

El sindicat de l'Ensenyament de Catalunya, USTEC, ha volgut donar suport a aquelles famílies i estudiants que s'oposen a aquestes proves. El sindicat critica que el Departament d'Ensenyament, aplicant criteris de la LOMCE, fa anys que utilitza els resultat d'aquestes proves de competències com a indicador per fer rànquings i classificacions de centres. És el cas del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, que critiquen que les competències bàsiques són unes proves imposades i rebutgen la idea de convertir l'educació en una competició. "És un sistema competitiu", explica Ramon Font, portaveu nacional d'USTEC-STEs. "Són sistemes estandaritzats. Volen controlar el que estem fent des del poder et diuen què és el que has d'ensenyar", afegeix.

linia vermella

el periodico

USTEC reclama que se evalúe a la Administración y no tanto a los alumnos

El sindicato de profesores Ustec·Stes ha afirmado este martes que la evaluación continua es la "mejorar herramienta para garantizar una mejora constante de los alumnos", coincidiendo con el inicio de las pruebas de competencias de cuarto de ESO.

En un comunicado, ha mostrado su apoyo al alumnado y las familias que se planteen "desobedecer" las competencias básicas, fruto de la propia reflexión, ha recordado que el logro de las competencias se evalúa de forma continua durante el curso y ha criticado a la Generalitat por aplicar criterios de la Ley Orgánica de Mejora de la Calidad Educativa (Lomce).

Ustec·Stes ha afirmado que el alumnado es evaluado en todos los procesos de aprendizaje, al igual que el profesorado, pero ha señalado que sería necesario que se evaluase a la administración "en lo que se refiere a la aportación de los recursos necesarios, apoyo a los profesionales e implicación en el fomento de la red pública".

Ustec·Stes cree que la evaluación continua es la "mejor herramienta" para garantizar mejora

El sindicato de profesores Ustec·Stes ha afirmado este martes que la evaluación continua es la "mejorar herramienta para garantizar una mejora constante de los alumnos", coincidiendo con el inicio de las pruebas de competencias de cuarto de ESO.

En un comunicado, ha mostrado su apoyo al alumnado y las familias que se planteen "desobedecer" las competencias básicas, fruto de la propia reflexión, ha recordado que el logro de las competencias se evalúa de forma continua durante el curso y ha criticado a la Generalitat por aplicar criterios de la Ley Orgánica de Mejora de la Calidad Educativa (Lomce).

Ustec·Stes ha afirmado que el alumnado es evaluado en todos los procesos de aprendizaje, al igual que el profesorado, pero ha señalado que sería necesario que se evaluase a la administración "en lo que se refiere a la aportación de los recursos necesarios, apoyo a los profesionales e implicación en el fomento de la red pública".

Boicot estudiantil a las pruebas de competencias básicas en Catalunya

Más de 70.000 estudiantes catalanes de cuarto de la ESO han comenzado este martes las pruebas de competencias básicas y no exentas de polémica. La Unión de Sindicatos de Trabajadores de la Enseñanza en Catalunya (USTEC-STEs) no ha tardado en mostrar su desacuerdo y ha denunciado en un comunicado que "hace años que los resultados de las pruebas se utilizan como indicador para hacer ránkings y clasificaciones de los centros hasta el punto de contribuir a determinar las retribuciones de los profesores".

Para la USTEC-STEs, los alumnos están sobradamente evaluados cada día por sus profesores y defiende la evaluación continua como la mejor herramienta para garantizar la progresión constante. Por ello ha dado su apoyo a iniciativas como las del Sindicat d’Estudiants dels Paisos Catalans (SEPC) que ha animado a la desobediencia durante las dos jornadas de exámenes. "Son unas pruebas que coartan nuestra formación crítica como personas", ha defendido en un llamamiento lanzado en redes sociales bajo el lema '¡La educación no es una competición!'.

"No creo en estas pruebas y estoy haciendo boicot"

La USTEC-STEs ha compartido en su cuenta de Twitter las reivindicaciones de varios estudiantes con el 'hashtag' #Incompetencies18. Una de ellas ha sido la de la joven que ha decidido no responder a ninguna de las pruebas. En ellas ha expuesto su rechazo a estos exámenes alegando que lo que se evalúa es lo que "le interesa al sistema. El espíritu crítico y las competencias personales como la educación emocional aquí no se ven reflejadas".

"¿Por qué no hay pruebas de ciencias sociales?", añadía en su breve redacción, "es una asignatura en la que debes reflexionar sobre la sociedad, ser crítico y dar tu opinión. Estas competencias no le interesan al Estado ya que es un sistema pensado para crear máquinas, no personas". Lo cierto es que en Catalunya no se evalúan estas materias, pero sí en el resto de España, al amparo de la LOMCE.

"Yo me niego, no creo en estas pruebas y, por lo tanto, estoy haciendo boicot". Así de contundente concluía la joven su queja que ha corrido rápidamente por las redes.

71.000 estudiants d'ESO comencen avui les proves de competències

El jutge imputa dos policies nacionals per les càrregues de l'1-0

El juez imputa a dos policías nacionales por las cargas del 1-0

linia vermella

stes intersindical**

E l MECD publicará el Real D ecreto de A cceso a la función pública docente sin un sistema que garantice la consolidación laboral del profesorado interino.
El Acuerdo de 29 de marzo de 2017, que prevé la reducción drástica
de la tasa de interinidad del 30% al 8%, y la falta de voluntad negociadora del Ministerio de Educación pueden provocar un despido colectivo inadmisible

linia vermella

stpv **

STEPV es reuneix amb la candidata a rectora de la UVEG, M. Antonia García Benau

Comunicat de l'assemblea de STEPV de la Universitat de València

linia vermella

gencat**

Més de 71.000 alumnes s'examinen avui i demà de les proves d'avaluació de 4t d'ESO

Un total de 33 alumnes de 4t d'ESO participen en un intercanvi amb centres del Canadà per millorar el seu coneixement de francès

linia vermella

mecd**

Se constituye la Comisión Ejecutiva de la conmemoración de ‘500 Años de la Primera Vuelta al Mundo’

linia vermella

diari tarragona

Mediadores contra el ‘bullying’en Salou

linia vermella

ara cat

Pío Baroja i Narcís Oller, a les proves de quart d'ESO

linia vermella

regio7

La Festa de l'Arròs Infantil aplega 450 comensals a l'escola Monsenyor Gibert

Les escoles públiques d'Igualada fan una comparsa de 800 membres per reivindicar la seva educació

Més de 5.000 alumnes de la Catalunya Central s'examinen avui de les proves de quart d'ESO

linia vermella

segre

Alumnes i centres a examen

linia vermella

 

linia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra

mitjans de comunicacio

linia negra Recull de tots els mitjans de comunicació de la secció "Premsa" linia negra

eldiario escreative commons

linia verda

directacreative commons

linia verda

vilawebcreative commons

linia verda

criticcreative commons

linia verda

la mareacreative commons

linia verda

kaosenlaredcreative commons

linia verda

diagonal periodicocreative commons

linia verda

20 minutoscreative commons

linia verda

el diari de educaciocreative commons

linia verda

diario educacióncreative commons

linia verda

llibertatcreative commons

linia verda

raco catalacreative commons

linia verda

nacio digitalcreative commons

linia verda

nacio bergueda creative commons

linia verda

directe creative commons

linia verda

ined21 creative commons

linia verda

insurgente

linia verda

publico

linia verda

public

linia verda

europa press

linia verda

campus vivo

linia verda

agencia efe

linia verda

el confidencial

linia verda

el pais

linia verda

la informacion

linia verda

el huffington post

linia verda

abc

linia verda

el mundo

linia verda

el periodico

linia verda

cuadernos

linia verda

educacion 3

linia verda

aprendemas

linia verda

el economista

linia verda

diari del treball

linia verda

linia verda

cadena ser

linia verda

radio 4

linia verda

iac**

linia vermella

stes intersindical**

linia vermella

stpv **

linia vermella

stei**

linia vermella

gencat**

linia vermella

mecd**

linia vermella

la vanguardia

linia vermella

lleida al minut

linia vermella

hola lleida

linia vermella

ua1

linia vermella

diari tarragona

linia vermella

diari de girona

linia vermella

fem girona

linia vermella

ara girona

linia vermella

el punt avui

linia vermella

ara cat

linia vermella

ara balears

linia vermella

el nou

linia vermella

regio7

linia vermella

segre

linia vermella

catalunya press

linia vermella

isabadell

linia vermella

catalonia today

linia vermella

triangle

linia vermella

la tele catcreative commons

linia vermella

linia vermella

catalunya radio

linia vermella

rac 1

linia vermella

8tv

linia vermella

tv3

linia vermella

la sexta

linia vermella

cuatro

linia vermella

tve

linia vermella

telecinco

linia vermella

atena 3

linia vermella

atena 3

linia vermella

linia vermella

ALTRES MITJANS

1) Mitjans de Catalunya:

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

linia negra

fletxa verdaNúvol. El digital de cultura

linia negra

fletxa verdaComunicació 21

linia negra

fletxa verda Hola Lleida [Lleida]

linia negra

fletxa verdaXip/tv

linia negra

fletxa verda Empordà [Empordà]

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda Via Empresa

linia negra

fletxa verda Tot Sant Cugat [Sant Cugat]

linia negra

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verdaDiari Català

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda Radio Rubí

linia negra

fletxa verda Tot Lleida

linia negra

fletxa verdalliureimillor.cat

linia negra

fletxa verda Rosa Sensat

linia negra

fletxa verda Diari de Vilanova

linia negra

fletxa verdaLleida diari

linia negra

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Social.cat. Acció social a Catalunya

linia verda

fletxa verda La vila [Salou]

linia verda

fletxa verda Anoia diari [Anoia]

linia verda

fletxa verda El Temps

linia verda

fletxa verda Diari de Terrassa [Terrassa]

linia verda

fletxa verdaDiari Més [Reus]

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Lliure i millor.cat

linia verda

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda Valls Diari [Valls]

linia verda

fletxa verda Mèdia.cat

linia verda

fletxa verda Cerdanyola.info [Cerdanyola]

linia verda

fletxa verdaTele Ponent:

linia verda

fletxa verdaRàdio Terra

linia verda

fletxa verda Ràdio Premià de Mar

linia verda

 

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda Comunicació 21

linia vermella

fletxa verda FAVB Fed. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verdaDiari Català

linia vermella

fletxa verdaAnoia diari [Anoia]

linia vermella

fletxa verda Bon dia (Lleida)

linia vermella

fletxa verdaTerrassa digital [Terrassa]

linia vermella

fletxa verda Lleida.com [Lleida]

linia vermella

fletxa verda Ebre Digital

linia vermella

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

Contadorlinia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda ContraInfo.cat [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda FAVB. F. d'associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verdaGirona notícies

linia vermella

fletxa verda marfanta.com

linia vermella

fletxa verda Radio Calella [Calella]

linia vermella

fletxa verda El Nacional

linia vermella

fletxa verda Cat Zona

linia vermella

fletxa verda Núvol

linia vermella

2) Mitjans de la resta dels Països Catalans:

fletxa verda Levante-EMV [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Torrent [Torrent]

linia negra

fletxa verda La veu [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaMallorca Zeitung [Mallorca]

linia negra

fletxa verda Nou Diari [Eivissa i Formentera]

linia negra

fletxa verda Diario Información (Alacant)

linia negra

 

fletxa verdaLas Provincias [País Valencià]

linia verda

fletxa verda Periódico Santa Pola [Santa Pola]

linia verda

fletxa verdaNúvol digital

linia verda

fletxa verdaDiario de Ibiza [Eivissa]

linia verda

fletxa verda d Balears

linia verda

fletxa verda Ràdio Mallorca

linia verda

 

fletxa verdaLa Verdad [Múrcia y Alicante]

linia vermella

fletxa verda Información.es [Alacant]

linia vermella

fletxa verda DBalears [Illes Balears]

linia vermella

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda Mallorca diario

linia vermella

 

3) Mitjans de l'estat espanyol:

fletxa verda EcoRepublicano

linia negra

fletxa verda DisoPress. Agencia de prensa y difusión social

linia negra

fletxa verda InfoLibre. Información libre e independiente

linia negra

fletxa verda Viento Sur

linia negra

fletxa verda Terra

linia negra

fletxa verdaLibreRed

linia negra

fletxa verda DICYT. Difusión de la ciencia y la tecnología

linia negra

fletxa verda Magisterio*

linia negra

fletxa verda Expansión

linia negra

fletxa verda Tercera Información

linia negra

fletxa verda Agencia SINC

linia negra

fletxa verda El Comercio (Asturias)

linia negra

fletxa verda AndaluciaInformación [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario Sur [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Zamora [Zamora]

linia negra

fletxa verda Diario de Sevilla [Sevilla]

linia negra

fletxa verdaLa Nueva España [Asturias]

linia negra

fletxa verdaNaiz [Euskalerria]

linia negra

fletxa verda Diario de Soria [Soria]

linia negra

fletxa verda La Voz Digital [Cádiz]

linia negra

fletxa verda Diario de Cádiz [Cádiz]

linia negra

fletxa verda El Día [Islas Canarias]

linia negra

fletxa verda El Español

linia negra

fletxa verda El plural

linia negra

fletxa verda La bolsa

linia negra

fletxa verda La Cerca (Castilla La Mancha)

linia negra

fletxa verda Diario de León

linia negra

fletxa verdaDiario de noticias (Navarra)

linia negra

 

fletxa verda Kaos en la red

fletxa verda Fotomovimiento. Testimonio fotográfico

linia verda

fletxa verda LaHaine.org. Proyecto de desobediencia inform.

linia verda

fletxa verda Nodo50.org. Contrainformación en red

linia verda

fletxa verda Cope

linia verda

fletxa verda DeCine21. Estrenos de cine

linia verda

fletxa verda España Notinent

linia verda

fletxa verdaPortal Clásico. Cult. clásica, historia y mitología

linia verda

fletxa verdaCinco Días. Diario de economía

linia verda

fletxa verda Mas 24

linia verda

fletxa verdaÚltimo cero

linia verda

fletxa verda Mundiario. Diario de análisis y opinión.

linia verda

fletxa verda Diario de Burgos [Burgos]

linia verda

fletxa verda El Norte de Castilla [Castilla y León]

linia verda

fletxa verdaFaro de Vigo [Vigo]

linia verda

fletxa verda La Opinión [Coruña]

linia verda

fletxa verda El Digital de Castilla y la Mancha [Castilla y la M]

linia verda

fletxa verdaAlbacete Abierto [Albacete]

linia verda

fletxa verda El Comercio [Asturias]

linia verda

fletxa verdaCanarias 7 [Islas Canarias]

linia verda

fletxa verdaSur.es [Málaga]

linia verda

fletxa verda El Correo [Bizkaia y Álava]

linia verda

fletxa verda La Gaceta de Salamanca [Salamanca]

linia verda

fletxa verda La Opinión de Málaga [Málaga]

linia verda

fletxa verda La Rioja

linia verda

fletxa verda estrella digital

linia verdafletxa verda Yahoo.es

 

 

linia verda

fletxa verda Periodista digital

linia verda

fletxa verda Diario de Córdoba

linia verda

fletxa verdaeitv.eus. (Euskadi)

fletxa verda La República

linia vermella

fletxa verda Madrilonia

linia vermella

fletxa verda Periodismo Humano

linia vermella

fletxa verda Nueva Tribuna

linia vermella

fletxa verda Nosotras.com

linia vermella

fletxa verdaOnda Cero

linia vermella

fletxa verda La Razón

linia vermella

fletxa verda Rebelión

linia vermella

fletxa verda Te Interesa

linia vermella

fletxa verda El Boletin. Diario de Actualidad y Finanzas

linia vermella

fletxa verda Asturias 24

linia vermella

fletxa verda clm24.es [Castilla la Mancha]

linia vermella

fletxa verda Hoy.es [Extremadura]

linia vermella

fletxa verda Andalucesdiario.es [Andalucía]

linia vermella

fletxa verdaLa Voz de Galicia [Galicia]

linia vermella

fletxa verda Madrid Actual [Madrid]

linia vermella

fletxa verdaILeón [León]

linia vermella

fletxa verdaEl Faro Digital [Ceuta y Melilla]

linia vermella

fletxa verda MadridPress [Madrid]

linia vermella

fletxa verda Diario de Navarra [Navarra]

linia vermella

fletxa verda Diario de León [León]

linia vermella

fletxa verda El Diario Vasco [Euskadi]

linia vermella

fletxa verdaBroadly

linia vermella

fletxa verdaLa crónica

linia vermella

fletxa verda Economia digital

linia vermella

fletxa verda La voz de Cádiz

linia vermella

fletxa verda Deia (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda El obrero.es

linia vermella

fletxa verda Berria (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda Crónica global

 

4) Mitjans de la resta del món:

fletxa verda La Tercera [Chile]

linia negra

fletxa verda Diario de México [México]

linia negra

fletxa verdaRunRunes [Venezuela]

linia verda

fletxa verda EdWeek [EEUU]

linia verda

fletxa verda Clarín [Argentina]

linia vermellafletxa verda La Nación (Argentina)

linia vermella

 

 

Llegenda:

*: Noticia per a subscriptors.

**: Altres: noticies d'altres sindicats, departament de premsa de l'administració, etc.

creative commons: Aquest mitjà publica els seus continguts sota una llicència Creative Commons.

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

09/02/2018 09:37 (2)