ustec

USTEC·STEs abandona la mesa de negociació sobre plantilles pel proper curs.

El Departament d'Ensenyament menysprea una vegada més els representants dels treballadors no lliurant-nos prèviament els documents necessaris per la Mesa de "negociació" convocada.

Els sindicats USTEC.STEs i ASPEPC, hem recollit la documentació i hem abandonat la Mesa en senyal de protesta.

Feta la primera lectura, volem afirmar que detectem una retallada de plantilles. En aquest sentit, la voluntat del Departament d'Ensenyament és atendre l'increment de nous grups del proper curs amb el mateix nombre de professorat. És a dir, davant l'augment d'alumnat i la necessitat de contractació de nou professorat, el Departament decideix absorbir aquestes noves incorporacions amb les plantilles ja existents.

Una vegada més el Departament farà recaure sobre el conjunt del professorat les necessitats derivades de l'increment de grups.

El dimecres 22, únic dia de "negociació" USTEC.STEs plantejarà les seves propostes per tal d'atendre l'increment d'aquest alumnat de forma qualitativa i les necessitats dels centres educatius.

Documents presentats a la mesa: ResPlantPrim.pdf - ResPlantSec.pdf

Mesa 17/5: Resolucions per les quals es fixen els criteris generals de plantilles curs 2013-14

Plantilles de professorat del curs 2013-2014

Resolució de 21 de maig de 2013, per la qual es fixen els criteris generals per a la confecció de les plantilles de professorat dels instituts per al curs 2013-2014 i de supressió o transformació dels llocs de treball docents.

Resolució de 21 de maig de 2013, per la qual es fixen els criteris generals per a la confecció de les plantilles de professorat de les escoles per al curs 2013-2014 i de supressió o transformació dels llocs de treball docents.

Per a més informació, consulteu la nota de premsa.

 


USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

21/05/2013 14:24 (1)