USTEC

 

OCTUBRE DEL 2015     

                          PERSONAL LABORAL

 

COMITÈ INTERCENTRES

El passat 14 d’octubre es va reunir el  Comitè Intercentres amb el Departament d’Ensenyament i s’hi  van tractar els següents temes:

Programa d’escola inclusiva

El Departament informa de les dotacions  totals per categories professionals i centres. De les 360 places ofertades nomes se n’han cobert 287 .  L’Administració explica que no ha cobert la totalitat de les places ja que s’ha reservat una part del pressupost per poder fer front a les possibles substitucions.

USTECS·STEs  (IAC)  denuncia la mala  informació que s’ha donat, sobretot en la categoria  d’integradors socials, en l’assignació de dos centres i  manifesta el seu rebuig tant per qüestions laborals com pels efectes negatius en  l’atenció a l’alumnat.

Pel que fa a la categoria d’educadors/es  d’educació especial, han revisat les plantilles i encara estan adequant les demandes que tenen. La totalitat de les places ofertades és de 91 integradors socials, 139 educadors d’educació especial i 57 tècnics d’educació infantil.

USTEC·STEs (IAC) continua reivindicant la consolidació d’aquestes places més enllà del 31 de juliol del 2016 i demana la implicació de l’Administració argumentant que si s’aposta per aquest programa d’escola inclusiva, aquest personal ha de continuar als centres. L’alumnat ho necessita.

Borsa de treball del personal laboral

Està  prevista una obertura de borsa per a les properes setmanes. Serà una borsa oberta per a aquelles categories i territoris que ho necessitin. 

En aquesta obertura de borsa es podran fer modificació de dades i de la disponibilitat geogràfica.

Llars d’infants

El Departament informa que, segons les dades actuals de  matriculació, consideren que en algunes llars hi ha un excés de plantilla. Per això fa la proposta que per mantenir tota la plantilla, els centres que tinguin sobredotació hauran d’assumir la primera baixa i només les  cobririen a partir de la  segona.

USTEC·STEs (IAC) considera que és necessari cobrir totes les baixes i manifesta que a causa de l’augment d’alumnat als menjadors de les nostres llars, es tornin  a revisar les plantilles d’ajudant de cuina/netejadora.

Personal laboral USTEC·STEs (IAC)

 

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

30/10/2015 12:27 (2)