USTEC

OBERTURA DE BORSA: Professionals d’atenció educativa i de suport a la docència

14/11/2015 NOTA DEL DEPARTAMENT:

Atès que a dia d’avui ja s’han inscrit a la borsa oberta prou candidats com per a donar cobertura a totes les necessitats que es van detectar per a la seva obertura, us informo que en breu publicarem a la web del Departament la nota que us envio adjunta i que informa del tancament de la borsa oberta el dia 20 de novembre (fins a les 23.59 es podrà tramitar la participació), complint així amb el termini mínim d’obertura que vam parlar amb vosaltres i l’antelació suficient tal i com havíem quedat per al tancament.

(ACCÉS A LA RESOLUCIÓ)

TERMINI: del fins: Un cop inscrit un nombre de candidats suficients, es tancarà el termini d’inscripció, la qual cosa serà anunciada en els mateixos canals amb 5 dies naturals d’antelació.

Àmbits territorials i/o les categories professionals:

Fisioterapeuta (B) – FIS: Baix Llobregat, Cerdanya, Baix Ebre, Montsià, Garraf, Berguedà, Solsonès.

Educador/a de llar d’infants (B) – EDU: Vallès Occidental, Tarragonès, Baix Camp, Garrotxa, Gironès, Selva, Segrià, Garraf, Bages.

Tècnic/a especialista en educació infantil (C1) – TEI: Maresme, Vallès Oriental, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Alt Empordà, Baix Empordà, Cerdanya, Garrotxa, Gironés, Pla de l’Estany, Ripollès, Selva, Segarra, Segrià, Garrigues, Noguera, Pla d’Urgell, Urgell, Val d’Aran, Alt Urgell, Baix Ebre, Montsià, Terra Alta, Ribera d’Ebre, Barcelonès, Garraf, Alt Penedès, Bages, Anoia, Berguedà, Osona, Solsonès.

Educador/a d’educació especial (C1) – EEE: Baix Camp, Conca de Barbarà, Segarra, Segrià, Garrigues, Pla d’Urgell, Baix Ebre, Terra Alta, Ribera d’Ebre. • Integrador/a social (C1) – INS: Baix Penedès, Alt Camp, Conca de Barbarà, Priorat, Alt Empordà, Baix Empordà, Cerdanya, Garrotxa, Pla de l’Estany, Ripollès, Noguera, Pla d’Urgell, Baix Ebre, Montsià, Terra Alta, Ribera d’Ebre, Garraf, Osona.

Auxiliar d’educació especial (D1) – AEE: Segrià, Baix Ebre. • Oficial/a de primera, cuiner/a (D1) – CUI: Segarra, Segrià.

Ofical/a de primera, manteniment (llars d’infants) (D1) – OFI: Baix Llobregat, Barcelonès.

Ajudant/a de cuina-netejador/a (llars d’infants) (D2) – NAJ: Baix Penedès, Alt Camp, Conca de Barbarà, Priorat, Baix Camp, Segarra, Segrià.

REQUISITS

TITULACIONS REQUERIDES

BAREM / MÈRITS

 

Incorporació i ordre de les persones candidates

Les persones participants de borsa oberta s’ordenaran per la data de registre i entrada de la seva sol·licitud i mantindran aquest ordre fins que es faci un procés de regularització de persones candidates, d’acord amb l’establert a la base 6 de la Resolució d’13 de juny de 2012 de la directora de Serveis del Departament d’Ensenyament, per la qual s’aproven i es fan públiques les bases generals de la borsa de treball.

PRESENTACIÓ DE LES SOL·LICITUDS

La sol·licitud de participació a la borsa de treball per a les persones que reuneixen els requisits establerts al punt 3, s’ha de formalitzar mitjançant procediment telemàtic a través de la web de l’aspirant: http://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/e13_borpas/inici.do?do=inici

Per accedir a la web de l’aspirant és necessari identificar-se amb usuari i contrasenya. Cal donar-se d’alta seguint les indicacions de l’aplicatiu. Un cop identificades, les persones participants han de seguir els passos de tramitació que estableix l’aplicatiu.

Finalitzada la tramitació, la sol·licitud es considera registrada i presentada davant l'Administració.

Efectuada la tramitació i registre de la sol·licitud, la persona interessada pot imprimir el full resum de la seva sol·licitud i ha de presentar al registre dels serveis territorials del Departament d'Ensenyament o del Consorci d'Educació de Barcelona demanat com a àrea de gestió el document imprès que es genera a través de l'aplicació informàtica, on s'especifica la documentació justificativa dels requisits al·legats a la sol·licitud, durant el termini de presentació de sol·licituds establert.

TOTA LA INFO A : http://www.gencat.cat/ensenyament.

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

16/11/2015 10:40 (1)