USTEC

COMUNICAT DE DOL PER LA MORT DE MIQUEL ALBERO, PROFESSOR DE SECUNDÀRIA A MALLORCA I IMPULSOR D’”ENLLAÇATS PER LA LLENGUA”.

USTEC-STEs com a sindicat que forma part d’ENLLAÇATS PER LA LLENGUA, juntament amb els sindicats STEPV- Intersindical Valenciana i STEI-i de les Illes, es vol afegir al dol per la mort en accident del company Miquel Albero, professor d’institut, persona molt compromesa amb la nostra llengua i promotor d’”Enllaçats per la Llengua”, moviment sorgit en reacció a l’assetjament lingüístic de l’anterior govern balear del PP i que s’ha estès per tots els Països Catalans, sota la idea i el compromís que qualsevol agressió a la llengua , en qualsevol punt del seu domini lingüístic és una agressió contra la totalitat de la nostra comunitat lingüística i que cal coordinar i impulsar les respostes en tots els territoris.

Miquel Albero, professor de l’institut Pau Casesnoves d’Inca, morí el proppassat 26 de setembre en un accident de trànsit. Miquel Albero Maestre, nascut al País Valencià, compaginava la docència amb un activisme en defensa de la llengua i la cultura catalanes. Va ocupar el càrrec de cap del Servei de Política Lingüística del Govern entre 2007 i 2011.

Des d’USTEC-STEs volem transmetre als seus familiars, amics i companys de lluites el sentiment de pèrdua dels mestres i professorat de Catalunya.

 

Comunicats d’STEI-i i Enllaçats per la Llengua

http://stei.cat/publica/index.php/180-informacio-general-1/4695-en-mem%C3%B2ria-de-miquel-albero-maestre.html

http://exllengua.blogspot.com/2015/09/enllacats-de-dol-per-la-mort-de-miquel.html

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

15/01/2017 10:28 (1)