USTEC

 

Des del Grup de Suport Contra la Repressió de les Terres de l’Ebre,

Ens adrecem a totes les escoles i instituts per informar  que el proper 19 de juny tres persones, una d’elles professora  de Secundària, seran  jutjades per via penal a Tortosa per uns  fets ocorreguts  el dia de  la vaga general del 29 de març de 2012,  jornada de lluita en contra de Reforma laboral i de les retallades en educació. Se les acusa, sense proves objectives i concloents,  d’haver realitzat diverses pintades a centres escolars  públics de Tortosa i d’introduir trossos d'escuradents a les portes de dos instituts per obstaculitzar-ne  l’entrada.

Al bloc del Grup de suport contra la repressió a les Terres de l'Ebre podeu trobar tota la informació relacionada amb  el cas i amb  la campanya de suport a les tres encausades que hem iniciat aquesta setmana i a la qual us demanem que us hi adheriu.

https://suportcontralarepressioebre.wordpress.com/

De la mateixa manera que ens adrecem a escoles i instituts, també ens hem reunit amb diferents col·lectius i sindicats perquè donin suport a les tres persones encausades.

Els governscatalà i espanyol han trobat en la crisi econòmica una excusa perfecta per retallar en educació i altres àmbits i avançar, així, cap a la seva privatització. Les retallades afecten tant els treballadors/es com a la qualitat del servei: disminució de la partida pressupostària dedicada a l’educació, retallades salarials, retallada de plantilles, augment de la càrrega de treball, tancament d’aules encaminada a suprimir centres públics a mig termini...

La conjunció de les retallades i la reforma laboral està suposant l’agressió més directa i brutal que els treballadors i treballadores de l’educació i la resta d’assalariats estem patint des de la restauració de la democràcia.

Tant el fiscal com la Generalitat de Catalunya -que fa d’acusació particular- demanen penes als tres companys totalment desmesurades, a més a més, tot el procés ha estat ple d’irregularitats, com podreu llegir en el document sobre l’exposició dels fets. No s’han aportat proves objectives per la qual cosa s’intueix que l’únic interès dels mossos d’esquadra té a veure en castigar les tres persones, no pels fets concrets sinó per la seva activitat política, contrària a les polítiques del govern.

Davant aquesta repressió política, us demanem la vostra solidaritat que podeu concretar de la següent manera:

 

La solidaritat és la nostra millor arma. Hem d’entendre que qualsevol de nosaltres podria estar en la situació de les tres persones que el divendres 19 de juny seran jutjades.

 

Atentament,

Grup de Suport Contra la Repressió de les Terres de l’Ebre

 

Tortosa, 10 de juny de 2015

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

15/01/2017 10:28 (1)