USTEC

L’STEPV-iv, USTEC-STES (IAC) I L’ STEI
APOSTEM PEL MODEL D’ENSENYAMENT EN CATALÀ

Els sindicats STEPV-iv, USTEC-STES (IAC) i STEI, amb representació majoritària a cada un dels respectius territoris en l’àmbit de l’ensenyament, reunits avui a Palma en una trobada sobre Llengua i Educació, manifestam el següent:

 

 

 

Per altra banda, s’ha acordat continuar treballant de manera unitària en defensa de la llengua i l’educació, i establir de manera conjunta estratègies per fer front a les polítiques dels diferents Governs en contra de la nostra llengua i la nostra cultura.  

Ciutat de Mallorca, 16 d’octubre de 2014

 

La Trobada per la Llengua i l’Educació tindrà lloc dijous a Palma
Els sindicats majoritaris de l’educació es reuniran per dissenyar polítiques conjuntes als territoris de parla catalana.

USTEC-STES (IAC),  STEI – Intersindical, i STEPV – Intersindical Valenciana han organitzat una Trobada per la Llengua i l’Educació. Aquesta, que tindrà lloc a Palma el proper 16 d’octubre, servirà per posar en comú la situació lingüística i educativa dels territoris de parla catalana i per aprofundir en les estratègies comunes en la defensa de la llengua i l’educació.
USTEC-STES (IAC), STEI – Intersindical, i               STEPV – Intersindical Valenciana, que són els sindicats majoritaris en Illes Balears, Catalunya i País Valencià respectivament, tenen un protocol comú i es reuneixen periòdicament per dissenyar polítiques comunes i accions unitàries a favor de l’ús i de l’ensenyament del català i de l’educació com un dret universal per a totes i tots. La situació actual, d’ofensiva contra la llengua catalana en tot el seu àmbit lingüístic i, especialment, en l’ensenyament, fa que sigui del tot necessari l’intercanvi d’experiències i les actuacions conjuntes dels tres sindicats més representatius en cada àmbit territorial. En aquest context cal emmarcar la Trobada per la Llengua i l’Educació que tindrà lloc el proper dijous a la ciutat de Palma.

Palma, València, Barcelona, 14 d’Octubre de 2014

 

 

 

fletxa Exemple 1

fletxa Exemple 2

linia

Aquesta web la fem posible gràcies a la teva col·laboració.

Afilia't

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

15/01/2017 10:28 (1)