Integració de professors d’FP (Informació important)
  • Termini per interposar recurs administratiu (Últims dies)

S’han publicat les llistes definitives del procés d’integració del professorat del cos de professors tècnics de formació professional, a extingir, en el cos de professors d’ensenyament secundari (termini extraordinari).

Pots interposar un recurs administratiu a la llista definitiva, del 13 de febrer fins al 12 de març de 2024, ambdós inclosos. Tota la informació en aquest enllaç.


  • Obert el termini extraordinari

S’ha convocat el procés d’integració del professorat funcionari de carrera del cos de professors tècnics de formació professional, a extingir, per integrar-se en el cos de professors d’ensenyament secundari.

El personal que compleixi els requisits i que no hagi sol·licitat la integració durant el termini ordinari, pot sol·licitar-la a partir de l’1 de setembre de 2023 i fins al 19 de gener de 2026.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes